ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αναβολή στην κυκλοφορία του νέου album του Ryan Adams

Εξαιτίας των κατηγοριών που αντιμετωπίζει. Το νέο studio album του Ryan Adams με τίτλο «Big Colors» δεν πρόκειται τελικά να κυκλοφορήσει στις 19 Απριλίου, εξαιτίας των κατηγοριών που αντιμετωπίζει ο τραγουδιστής για σεξουαλική παρενόχληση. Σύμφωνα με το Billboard και τους New York Times, αρκετά δισκοπωλεία ακύρωσαν τις προγραμματισμένες παραγγελίες του…

Εξαιτίας των κατηγοριών που αντιμετωπίζει.

Το νέο studio album του Ryan Adams με τίτλο «Big Colors» δεν πρόκειται τελικά να κυκλοφορήσει στις 19 Απριλίου, εξαιτίας των κατηγοριών που αντιμετωπίζει ο τραγουδιστής για σεξουαλική παρενόχληση.

Σύμφωνα με το Billboard και τους New York Times, αρκετά δισκοπωλεία ακύρωσαν τις προγραμματισμένες παραγγελίες του album εξαιτίας των πολύ σοβαρών καταγγελιών, με αποτέλεσμα η δισκογραφική του Αμερικανού τραγουδοποιού, Pax-Am, να αναβάλλει την προγραμματισμένη κυκλοφορία.

Ο δίσκος πλέον δεν βρίσκεται ούτε στις προγραμματισμένες κυκλοφορίες της Apple Music, αλλά ούτε και στο iTunes.

Το «Big Colors» είναι το πρώτο από τα τρία προγραμματισμένα albums του Ryan Adams για το 2019. το δεύτερο από αυτά τιτλοφορείται «Wednesdays». Όπως έχουν τα πράγματα πάντως, το συγκεκριμένο project βρίσκεται στον αέρα.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top