ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανοιχτή στο κοινό η έπαυλη του Prince στη Minnesota

Πόλος έλξης αναμένεται να γίνει το Paisley Park του Prince, με τους fans να προγραμματίζουν οργανωμένες επισκέψεις στο μέρος όπου έζησε και δημιούργησε ο αδικοχαμένος μουσικός. Το Paisley Park αποτέλεσε το σπίτι και το studio ηχογραφήσεων του Prince από το 1985 μέχρι και τον θάνατό του νωρίτερα μέσα στη χρονιά.…

Πόλος έλξης αναμένεται να γίνει το Paisley Park του Prince, με τους fans να προγραμματίζουν οργανωμένες επισκέψεις στο μέρος όπου έζησε και δημιούργησε ο αδικοχαμένος μουσικός.

Το Paisley Park αποτέλεσε το σπίτι και το studio ηχογραφήσεων του Prince από το 1985 μέχρι και τον θάνατό του νωρίτερα μέσα στη χρονιά.

Πλέον, οι fans θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν τους χώρους αυτούς και να δουν από κοντά προσωπικά αντικείμενα του Prince, μουσικά όργανα και εξοπλισμό.

Το Δελτίο Τύπου της οικογένειας αναφέρει χαρακτηριστικά: «Όλα αυτά τα χρόνια ελάχιστοι άνθρωποι είχαν την ευκαιρία να μπουν στο Paisley Park. Τώρα, fans από ολόκληρο τον κόσμο θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά αυτό το υπέροχο μέρος».

Η έπαυλη του Prince περιλαμβάνει εκτός από studio ηχογραφήσεων, προσωπικό συναυλιακό χώρο καθώς και αρκετά δωμάτια για πρόβες.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top