ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανοίγουν τα μουσικά αρχεία του Prince

Τα αρχεία του Prince, στα οποία περιλαμβάνονται ώρες ακυκλοφόρητης μουσικής, πρόκειται να «ανοίξουν» το επόμενο διάστημα. Η Tyka Nilson, αδερφή του μουσικού, σχεδιάζει μαζί με την οικογένειά της να ρίξει στην αγορά πολλές ώρες ακυκλοφόρητων τραγουδιών, τα οποία μέχρι τώρα φυλάσσονταν στο σπίτι του Prince, στο Paisley Park. Μιλώντας στην…

Τα αρχεία του Prince, στα οποία περιλαμβάνονται ώρες ακυκλοφόρητης μουσικής, πρόκειται να «ανοίξουν» το επόμενο διάστημα.

Η Tyka Nilson, αδερφή του μουσικού, σχεδιάζει μαζί με την οικογένειά της να ρίξει στην αγορά πολλές ώρες ακυκλοφόρητων τραγουδιών, τα οποία μέχρι τώρα φυλάσσονταν στο σπίτι του Prince, στο Paisley Park.

Μιλώντας στην εφημερίδα Sun, Nilson είπε: «Ο Prince σχεδίαζε να κυκλοφορήσει αυτά τα τραγούδια. Αυτό που κάνω είναι να ακολουθώ τη θέλησή του».

Το «θησαυροφυλάκιο» του Prince, σύμφωνα πάντα με τους ανθρώπους της οικογένειάς του, περιλαμβάνονται ζωντανές ηχογραφήσεις, demo εκτελέσεις και ακυκλοφόρητα tracks.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top