ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Anneke Van Giersbergen επιστρέφει στην δισκογραφία

Στις 26 Φεβρουαρίου η κυκλοφορία του «The Darkest Skies Are The Brightest». Η Anneke Van Giersbergen ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου με τίτλο «The Darkest Skies Are The Brightest». Στις αρχές του 2021 στα καταστήματα από την Inside Out το νέο album της Ολλανδής τραγουδίστριας. Το τρίτο της…

Στις 26 Φεβρουαρίου η κυκλοφορία του «The Darkest Skies Are The Brightest».

Η Anneke Van Giersbergen ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου με τίτλο «The Darkest Skies Are The Brightest». Στις αρχές του 2021 στα καταστήματα από την Inside Out το νέο album της Ολλανδής τραγουδίστριας.

Το τρίτο της solo album ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει στις 26 Φεβρουαρίου η Anneke Van Giersbergen. 8 χρόνια μετά το «Drive» του 2013 και έχοντας βάλει στον πάγο τους Vuur, η πρώην τραγουδίστρια των Gathering ρίχνει στην αγορά επιτέλους τα νέα της τραγούδια τα οποία χαρακτηρίζει ως «βαθιά προσωπικά και σκοτεινά».

Σύμφωνα με την ίδια την δημιουργό, τα τραγούδια έχουν έντονο το συναίσθημα της εσωτερικής αναζήτησης αλλά και προσωπικό στίγμα. Η Anneke μιλώντας για το album τόνισε πως τα προβλήματα στην προσωπική της ζωή και τον γάμο της αποτέλεσαν την σπίθα του «The Darkest Skies Are The Brightest».

«Αντιλήφθηκα ότι έπρεπε να γράψω μουσική σχετικά με το πώς θα έβαζα ξανά την ζωή μου σε τάξη. Αυτό δεν μπορούσα να το κάνω με τους Vuur. Εδώ μιλάμε για μια πολύ μοναχική διαδικασία».

Η Van Giersbergen για την σύνθεση του δίσκου κατέφυγε σε ένα μικρό σπίτι στο δάσος, λίγο έξω από το Eindhoven, με τα τραγούδια να γράφονται την περίοδο 2018-2020.

Το tracklist του «The Darkest Skies Are The Brightest»:
01. Agape
02. Hurricane
03. My Promise
04. I Saw A Car
05. The Soul Knows
06. The End
07. Keep It Simple
08. Lo And Behold
09. Losing You
10. Survive
11. Love You Like I Love You

ANNEKE VAN GIERSBERGEN - THE DARKEST SKIES ARE THE BRIGHTEST
ANNEKE VAN GIERSBERGEN – THE DARKEST SKIES ARE THE BRIGHTEST

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top