ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανοιχτός στην ιδέα ενός solo album ο Kirk Hammett των Metallica

«Δεν θα ήταν ένας heavy metal δίσκος». Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Metal Hammer, ο κιθαρίστας των Metallica Kirk Hammett δήλωσε ανοιχτός στην προοπτική του να κυκλοφορήσει ένα προσωπικό album. Ο Hammett είπε αρχικά πως έχει αρκετό ακυκλοφόρητο υλικό στο συρτάρι του, το οποίο μάλιστα συνεχώς αυξάνεται. «Νιώθω πως έχω…

«Δεν θα ήταν ένας heavy metal δίσκος».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Metal Hammer, ο κιθαρίστας των Metallica Kirk Hammett δήλωσε ανοιχτός στην προοπτική του να κυκλοφορήσει ένα προσωπικό album.

Ο Hammett είπε αρχικά πως έχει αρκετό ακυκλοφόρητο υλικό στο συρτάρι του, το οποίο μάλιστα συνεχώς αυξάνεται.

«Νιώθω πως έχω ακόμα πολλά να δώσω στους Metallica. Όταν νιώσω πως φτάνω κοντά στην ολοκλήρωση, ίσως σκεφτώ να κυκλοφορήσω έναν προσωπικό δίσκο».

Για το πως θα μπορούσε να ηχεί αυτός ο δίσκος: «Δεν θα ήταν σίγουρα heavy metal δίσκος. Θα ήταν κάτι που θα είχε αρκετά διαφορετικά στυλ. Νομίζω πως το να κάνεις έναν προσωπικό δίσκο είναι κάτι υγιές και δεν θα ξαφνιαζόμουν αν κάποιοι από εμάς στο group το επιχειρήσουμε στο μέλλον».

Θυμίζουμε πως παλιότερα ο κιθαρίστας των Metallica είχε δηλώσει πως ήταν έτοιμος να αρχίσει να δουλεύει πάνω σε έναν solo δίσκο.

«Είχα και τότε αρκετό υλικό. Μάλιστα σκεφτόμουν να καλέσω τον Lars Ulrich να παίξει τύμπανα στον δίσκο» είπε το 2008 στο Rolling Stone ο Hammett.

Latest from TOP STORIES

Go to Top