ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Anti-Flag – American Reckoning

Η κοινωνικοπολιτική κατάσταση στις Ηνωμένες Πολιτείες «τρέφει» τους Anti-Flag με μπόλικο υλικό, κάτι που αποδόθηκε μουσικά με την τριλογία που ξεκίνησε η μπάντα το 2015 με το «American Spring», συνεχίστηκε με το «American Fall» το 2017, και ολοκληρώνεται φέτος με το «American Reckoning». Σε αυτό το τρίτο μέρος, οι Αμερικανοί…

Η κοινωνικοπολιτική κατάσταση στις Ηνωμένες Πολιτείες «τρέφει» τους Anti-Flag με μπόλικο υλικό, κάτι που αποδόθηκε μουσικά με την τριλογία που ξεκίνησε η μπάντα το 2015 με το «American Spring», συνεχίστηκε με το «American Fall» το 2017, και ολοκληρώνεται φέτος με το «American Reckoning». Σε αυτό το τρίτο μέρος, οι Αμερικανοί απογυμνώνονται ηλεκτρικά και παρουσιάζουν ακουστικές εκτελέσεις τραγουδιών από τις δύο προηγούμενες προσπάθειές τους. Το «American Reckoning» είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για την μπάντα να δείξει περισσότερα πράγματα στο μουσικό κομμάτι, με τα τραγούδια να βγάζουν ατμόσφαιρα και πάθος. Οι μελωδικές στιγμές προσθέτουν ταυτότητα στα κομμάτια, τα οποία εδώ δεν παρουσιάζονται διεκπεραιωτικά, αλλά αποκτούν τον δικό τους χαρακτήρα.

Συγκρότημα: Anti-Flag
Album: American Reckoning
Label: Spinefarm
Ημ. Κυκλοφορίας: 28/09/2018

Γεννήθηκε στα Τρίκαλα. Μένει στην Αθήνα τα τελευταία 14 χρόνια. Αγαπάει τα ξωτικά όλων των φυλών, τον Batman, τον Tarantino, τους Pink Floyd και τον Nick Cave. Στο Game of Thrones είναι με τους Stark και σίγουρα δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το θάνατο του Nedd Stark στον πρώτο κύκλο. Θα ήθελε να μένει στην άκρη μιας λίμνης σε ένα πέτρινο σπίτι στη Σκωτία.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top