Η απάντηση των Smashing Pumpkins στις κατηγορίες της D’Arcy Wretzky

R NEWS TEAM
Posted on Φεβρουάριος 13, 2018, 9:12 πμ
11 secs

«Της προτείναμε να είναι μαζί μας, αλλά αρνήθηκε».

Όπως ήταν φυσικό, η απάντηση των Smashing Pumpkins στα όσα είπε σε συνέντευξή της η D’Arcy Wretzky, δεν θα αργούσε να έρθει.

Σε ανακοίνωση που υπογράφει το συγκρότημα, τονίζεται πως παρά τις προσπάθειες προσέγγισης που έγιναν από την μεριά των μελών του προς την μπασίστρια, εκείνη αρνήθηκε να αποτελέσει μέρος του reunion.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των Smashing Pumpkins αναφέρει: «Σε ότι έχει να κάνει με την επανασύνδεση των Smashing Pumpkins, τονίζουμε την αφοσίωση που έχουμε στη μουσική και τους fans μας. Οι James Iha, Jimmy Chamberlin και William Corgan δεν έχουν δώσει ούτε ένα show με την D’Arcy Wretzky τα τελευταία 18 χρόνια. Αυτό όμως δεν έγινε επίτηδες. H κυρία Wretzky προσκλήθηκε σε shows, σε ηχογραφήσεις νέου υλικού και εσχάτως, σε μια συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο. Όλες μας όμως οι προσπάθειες έπεσαν στο κενό. Της ευχόμαστε το καλύτερο και με τη σειρά μας ελπίζουμε να σας δούμε όλους πολύ σύντομα».

Το ενδιαφέρον πλέον των οπαδών στρέφεται στην Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, με το συγκρότημα να ανακοινώνει «κάτι πολύ σπουδαίο».

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST