ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Απαράδεκτος Josh Homme, κλώτσησε φωτογράφο κατά τη διάρκεια συναυλίας των Queens Of The Stone Age

Μια πράξη που δεν τον τιμά σαν καλλιτέχνη, αλλά πολύ περισσότερο σαν άνθρωπο, έκανε ο frontman των Queens Of The Stone Age Josh Homme το βράδυ του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια του Almost Acoustic Christmas show στο Los Angeles. Ο Homme κλώτσησε την κάμερα από την φωτογράφο Chelsea Lauren, την…

Μια πράξη που δεν τον τιμά σαν καλλιτέχνη, αλλά πολύ περισσότερο σαν άνθρωπο, έκανε ο frontman των Queens Of The Stone Age Josh Homme το βράδυ του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια του Almost Acoustic Christmas show στο Los Angeles.

Ο Homme κλώτσησε την κάμερα από την φωτογράφο Chelsea Lauren, την ώρα που η τελευταία προσπαθούσε απλώς να κάνει τη δουλειά της! Το συμβάν έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του τέταρτου κομματιού των Queens Of The Stone Age, «The Evil Has Landed».

Η άτυχη φωτογράφος δέχθηκε μάλιστα κάποιες πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια επέστρεψε στις πρώτες σειρές για να φωτογραφίσει τους Thirty Seconds To Mars και τους Muse, οι οποίοι ακολούθησαν.

«Δεν υπήρχε κάποιος περιορισμός για φωτογραφίες στο συγκεκριμένο show. Ήταν απλά ένας μεθυσμένος απαράδεκτος τύπος» τόνισε λίγο αργότερα η Lauren.

Το περιστατικό αποτυπώθηκε σε ερασιτεχνικό video και εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Homme, ο οποίος λίγο μετά απολογήθηκε online, λέγοντας πως για το συμβάν οφείλεται «η έκσταση της στιγμής».

«Δεν είχα καμία πρόθεση να βλάψω κάποιον που παρακολουθεί ή εργάζεται σε κάποιο από τα shows μας και ελπίζω πως η Chelsea θα δεχθεί την ειλικρινή μου συγγνώμη», καταλήγει μέσω Twitter ο Homme.

Η Lauren αρχικά δε θέλησε να κινηθεί νομικά εναντίον του Homme, στη συνέχεια όμως, σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety κατέθεσε μήνυση.

Όπως ήταν φυσικό, εκατοντάδες είναι τα αρνητικά σχόλια του κόσμου σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

https://www.youtube.com/watch?v=8JBfRSeYofM

https://twitter.com/qotsa/status/939975357519687681

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top