ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CULTURE

Απο σήμερα διαθέσιμο το επίσημο app του Discogs!

Μετά απο αναμονή χρόνων, οι συλλέκτες μουσικής μπορούν να φωνάξουν δυνατά… ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Το «όπλο» κάθε συλλέκτη μουσικής που σέβεται τον εαυτό του, το Discogs, έχει πλέον τη δική του εφαρμογή η οποία απο σήμερα, Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου, διατίθεται δωρεάν στο App Store για iOS συσκευές, με τις Android συσκευές να…

Μετά απο αναμονή χρόνων, οι συλλέκτες μουσικής μπορούν να φωνάξουν δυνατά… ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Το «όπλο» κάθε συλλέκτη μουσικής που σέβεται τον εαυτό του, το Discogs, έχει πλέον τη δική του εφαρμογή η οποία απο σήμερα, Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου, διατίθεται δωρεάν στο App Store για iOS συσκευές, με τις Android συσκευές να ακολουθούν λίγο αργότερα.

Το Discogs είναι το απόλυτο εργαλείο για να κατηγοριοποιήσετε τη συλλογή σας, να ψάξετε για νέους ή μεταχειρισμένους δίσκους, να οργανώσετε τη δισκοθήκη σας και φυσικά να αγοράσετε ή να πουλήσετε μέρος αυτής.

Με τη νέα εφαρμογή που διατίθεται δωρεάν απο σήμερα, οι συλλέκτες που έχετε λογαριασμό στο Discogs.com απολαμβάνετε ορισμένα εξαιρετικά χαρακτηριστικά όπως:

Κατηγοριοποίηση και ενημέρωση
• Βάζετε σε τάξη τη συλλογή σας, έχοντας πρόσβαση σε αυτή ακόμα και όταν είστε offline
• Αφαιρείτε και προσθέτετε τίτλους τη στιγμή που αγοράζετε ή πουλάτε

Marketplace
• Βλέπετε άμεσα που πωλείται και σε τι τιμή ο τίτλος που σας ενδιαφέρει
• Συγκρίνετε τιμές, βρίσκετε αυτή που σας συμφέρει και προχωράτε σε αγορά μέσα απο το app

Επισκόπηση αγοράς
• Έχετε πρόσβαση σε κάθε νέα κυκλοφορία
• Δυνατότητα να δημιουργήσετε τη δική σας «Wantlist» μέσω της εφαρμογής

Discogsinside

Οι παραπάνω δυνατότητες είναι ήδη γνωστές στους χρήστες που είχαν λογαριασμό στο Discogs.com. Ωστόσο η επανάσταση με τη συγκεκριμένη εφαρμογή είναι το γεγονός πως σας δίνεται η δυνατότητα όταν βρίσκεστε στο αγαπημένο σας δισκάδικο να σκανάρετε το barcode του τίτλου που σας ενδιαφέρει και να δείτε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες (τιμή στο Marketplace, πληροφορίες κυκλοφορίας, διαθεσιμότητα στην αγορά).

Οι δημιουργοί της εφαρμογής υπόσχονται συνεχείς βελτιώσεις μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Ωστόσο η αρχή έγινε και οι συλλέκτες έχουν πλέον ακόμα ένα όπλο… στο κινητό τους.

Happy Collecting….

Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.

Latest from CULTURE

Go to Top