ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Από υπερβολική δόση ο θάνατος του Kyle Pavone των We Came As Romans

Σε υπερβολική δόση ναρκωτικών οφείλεται ο θάνατος του τραγουδιστή των We Came As Romans, Kyle Pavone. Για να τιμήσει την μνήμη του, το συγκρότημα ιδρύει το Kyle Pavone Foundation, έναν οργανισμό τα έσοδα του οποίου θα βοηθούν νεαρούς μουσικούς να ξεφύγουν από τα ναρκωτικά και τις καταχρήσεις. Η ανακοίνωση των…

Σε υπερβολική δόση ναρκωτικών οφείλεται ο θάνατος του τραγουδιστή των We Came As Romans, Kyle Pavone.

Για να τιμήσει την μνήμη του, το συγκρότημα ιδρύει το Kyle Pavone Foundation, έναν οργανισμό τα έσοδα του οποίου θα βοηθούν νεαρούς μουσικούς να ξεφύγουν από τα ναρκωτικά και τις καταχρήσεις.

Η ανακοίνωση των We Came As Romans αναφέρει χαρακτηριστικά: «Στις 25 Αυγούστου χάσαμε τον γιό μας, αδερφό μας, καλύτερο φίλο μας και τραγουδιστή μας από υπερβολική δόση. Το αντίθετο της εξάρτησης είναι η σύνδεση. Αν νιώθετε μόνοι σας, να ξέρετε πως υπάρχει βοήθεια. Σας παρακαλούμε να δράσετε και να μιλήσετε είτε σε φίλους σας, είτε στις οικογένειές σας, είτε σε κάποιον σύμβουλο για το πρόβλημα εξάρτησης που αντιμετωπίζετε».

Η ανακοίνωση ολοκληρώνεται: «Αν γνωρίζετε ένα τέτοιο περιστατικό, μην σιωπήσετε».

Οι We Came As Romans έχουν προγραμματίσει να τιμήσουν την μνήμη του Kyle Pavone, σε ένα ξεχωριστό event, στο Fillmore του Detroit στις αρχές του επόμενου μήνα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top