ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποχώρηση drummer στους King Gizzard & The Lizard Wizard

Παρελθόν από την μπάντα ο Eric Moore. Παρελθόν από τους King Gizzard & The Lizard Wizard αποτελεί ο drummer Eric Moore, με σκοπό να αφιερωθεί αποκλειστικά στην δισκογραφική εταιρία του συγκροτήματος, Flightless Records. Ο Moore εκτελούσε και χρέη manager στο συγκρότημα και θα συνεχίσει να συνεργάζεται μαζί τους μέσω της…

Παρελθόν από την μπάντα ο Eric Moore.

Παρελθόν από τους King Gizzard & The Lizard Wizard αποτελεί ο drummer Eric Moore, με σκοπό να αφιερωθεί αποκλειστικά στην δισκογραφική εταιρία του συγκροτήματος, Flightless Records.

Ο Moore εκτελούσε και χρέη manager στο συγκρότημα και θα συνεχίσει να συνεργάζεται μαζί τους μέσω της Flightless.

Στην ανακοίνωσή του ο Moore αναφέρει: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους είδαν μια από τις συναυλίες μας ή αποτέλεσαν μέρος του κόσμου που μας ακολουθεί τα τελευταία δέκα χρόνια. Δεν θεωρώ αυτονόητο να περιοδεύω ανά τον κόσμο και να δίνω συναυλίες.

Παρόλο που με λυπεί η απόφαση μου αυτή, δεν μετανιώνω και απόλαυσα κάθε δευτερόλεπτο αυτής της πορείας με το συγκρότημα. Θα θαυμάζω για πάντα τις ικανότητες, το ταλέντο και το ήθος κάθε μέλους της μπάντας».

It is with great sadness that I announce my time with King Gizz has come to an end. I will keep working with Gizz…

Gepostet von Flightless Records am Montag, 24. August 2020

Η ανακοίνωση των King Gizzard στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: «Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε την αποχώρηση του Eric από τους King Gizz με σκοπό να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην Flightless Records. Τα τελευταία δέκα χρόνια η συνεισφορά του τόσο ως μέλος του group όσο και ως manager, από το αεροδρόμιο στο soundcheck και από το tour bus στην σκηνή ήταν καταλυτική. Είναι λυπηρό που μας αφήνει.

Τον ευχαριστούμε για την αφοσίωση του και τις στιγμές που μας χάρισε. Είμαστε ευγνώμονες που είχαμε το προνόμιο να ταξιδέψουμε μαζί του στον κόσμο και είναι ακόμα ένας αγαπημένος μας φίλος. Του ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον και στις μελλοντικές του ενασχολήσεις».

Οι King Gizzard And The Lizard Wizard κυκλοφόρησαν μέσα στο καλοκαίρι δύο νέα singles, τα «Honey» και «Some Of Us», τα οποία ήταν και τα πρώτα τραγούδια τους μέσα στο 2020.

Ο τελευταίος δίσκος των Αυστραλών heavy/psych rockers ήταν το περσινό «Infest The Rat’s Nest».

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top