ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/TV & MOVIES

Αποκαλύφθηκαν τα ονόματα των πρωταγωνιστών της ταινίας για τη ζωή του Freddie Mercury!

Τα ονόματα των ηθοποιών που θα υποδυθούν τα μέλη των Queen στο πλευρό του Rami Malek. Οι παραγωγοί της νέας βιογραφικής ταινίας «Bohemian Rhapsody» για τη ζωή και το έργο του Freddie Mercury, αποκάλυψαν όλα τα ονόματα των πρωταγωνιστών της ταινίας. Έτσι, δίπλα στον Rami Malek που θα παίξει τον…

Τα ονόματα των ηθοποιών που θα υποδυθούν τα μέλη των Queen στο πλευρό του Rami Malek.

Οι παραγωγοί της νέας βιογραφικής ταινίας «Bohemian Rhapsody» για τη ζωή και το έργο του Freddie Mercury, αποκάλυψαν όλα τα ονόματα των πρωταγωνιστών της ταινίας.

Έτσι, δίπλα στον Rami Malek που θα παίξει τον θρυλικό τραγουδιστή, θα βρεθούν οι Joe Mazzello («Jurassic Park»), ο οποίος θα έχει τον ρόλο του μπασίστα Roger Deacon, ο Ben Hardy («X-Men: Apocalypse) που θα υποδυθεί τον drummer Roger Taylor και ο Gwilym Lee («The Tourist») που θα παίξει τον κιθαρίστα Brian May.

Όπως είναι ήδη γνωστό, οι Brian May και Roger Taylor θα συνεισφέρουν ουσιαστικά στο film δίνοντας τις μουσικές κατευθύνσεις, με τον σκηνοθέτη Bryan Singer να βάζει και αυτός την υπογραφή του.

Η παραγωγή του «Bohemian Rhapsody» θα ξεκινήσει το φθινόπωρο με την πρεμιέρα της ταινίας να τοποθετείται στα Χριστούγεννα του 2018.

Latest from TOP STORIES

Go to Top