ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποκαλύφθηκε ο πλειοδότης του μοναδικού album των Wu-Tang Clan

Ο Martin Shkreli, hedge fund manager στο επάγγελμα, είναι ο άνθρωπος που αγόρασε τη μοναδική κόπια του διπλού album των Wu-Tang Clan, «Once Upon A Time In Shaolin». Ο Shkreli έγινε γνωστός καθώς αγόρασε την πατέντα για το φάρμακο ενάντια στο AIDS, Daraprim, αυξάνοντας το κόστος σου αμέσως κατά 5,000%!…

Ο Martin Shkreli, hedge fund manager στο επάγγελμα, είναι ο άνθρωπος που αγόρασε τη μοναδική κόπια του διπλού album των Wu-Tang Clan, «Once Upon A Time In Shaolin».

Ο Shkreli έγινε γνωστός καθώς αγόρασε την πατέντα για το φάρμακο ενάντια στο AIDS, Daraprim, αυξάνοντας το κόστος σου αμέσως κατά 5,000%! Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να σηκωθεί θύελλα αντιδράσεων με τον Shkreli να παίρνει αμέσως τον τίτλο «του πιο μισητού ανθρώπου στο διαδίκτυο».

Το μυστηριώδες διπλό album των Wu-Tang Clan «Once Upon A Time In Shaolin» έχει τυπωθεί σε μόλις μια κόπια και ο κάτοχός του έχει την υποχρέωση να μην δημοσιοποιήσει το περιεχόμενό του για τα επόμενα 88 χρόνια!

Στην ανακοίνωση της η μπάντα τονίζει: «Όταν αγοράζεις έναν πίνακα του Picasso πληρώνεις εκατομμύρια για να έχεις ένα μοναδικό κομμάτι. Το ίδιο ισχύει και για το «Once Upon A Time In Shaolin». Είναι ένα μοναδικό αυθεντικό κομμάτι μουσικής και όχι απλά μια master κόπια».

Το «Once Upon A Time In Shaolin» έχει 31 τραγούδια συνολικής διάρκειας 128 λεπτών και την παραγωγή του έχει αναλάβει ο συνεργάτης της μπάντας Tarik «Cilvaringz» Azzougarh.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top