ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποκαλύφθηκε ο πλειοδότης του μοναδικού album των Wu-Tang Clan

Ο Martin Shkreli, hedge fund manager στο επάγγελμα, είναι ο άνθρωπος που αγόρασε τη μοναδική κόπια του διπλού album των Wu-Tang Clan, «Once Upon A Time In Shaolin». Ο Shkreli έγινε γνωστός καθώς αγόρασε την πατέντα για το φάρμακο ενάντια στο AIDS, Daraprim, αυξάνοντας το κόστος σου αμέσως κατά 5,000%!…

Ο Martin Shkreli, hedge fund manager στο επάγγελμα, είναι ο άνθρωπος που αγόρασε τη μοναδική κόπια του διπλού album των Wu-Tang Clan, «Once Upon A Time In Shaolin».

Ο Shkreli έγινε γνωστός καθώς αγόρασε την πατέντα για το φάρμακο ενάντια στο AIDS, Daraprim, αυξάνοντας το κόστος σου αμέσως κατά 5,000%! Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να σηκωθεί θύελλα αντιδράσεων με τον Shkreli να παίρνει αμέσως τον τίτλο «του πιο μισητού ανθρώπου στο διαδίκτυο».

Το μυστηριώδες διπλό album των Wu-Tang Clan «Once Upon A Time In Shaolin» έχει τυπωθεί σε μόλις μια κόπια και ο κάτοχός του έχει την υποχρέωση να μην δημοσιοποιήσει το περιεχόμενό του για τα επόμενα 88 χρόνια!

Στην ανακοίνωση της η μπάντα τονίζει: «Όταν αγοράζεις έναν πίνακα του Picasso πληρώνεις εκατομμύρια για να έχεις ένα μοναδικό κομμάτι. Το ίδιο ισχύει και για το «Once Upon A Time In Shaolin». Είναι ένα μοναδικό αυθεντικό κομμάτι μουσικής και όχι απλά μια master κόπια».

Το «Once Upon A Time In Shaolin» έχει 31 τραγούδια συνολικής διάρκειας 128 λεπτών και την παραγωγή του έχει αναλάβει ο συνεργάτης της μπάντας Tarik «Cilvaringz» Azzougarh.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top