ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτός είναι ο τίτλος του νέου δίσκου των Nightstalker!

Λίγο πριν ανέβουν στην σκηνή της Τεχνόπολις στο Γκάζι μαζί με τους The Last Drive, το rockyourlife.gr επισκέφτηκε για ακόμα μια φορά το στρατηγείο των Nightstalker για μια μίνι κουβέντα με τον Αργύρη, η οποία έβγαλε αρκετές αποκλειστικές ειδήσεις. Οι Έλληνες heavy rockers κλείνουν ουσιαστικά τον κύκλο του πολύ επιτυχημένου…

Λίγο πριν ανέβουν στην σκηνή της Τεχνόπολις στο Γκάζι μαζί με τους The Last Drive, το rockyourlife.gr επισκέφτηκε για ακόμα μια φορά το στρατηγείο των Nightstalker για μια μίνι κουβέντα με τον Αργύρη, η οποία έβγαλε αρκετές αποκλειστικές ειδήσεις.

Οι Έλληνες heavy rockers κλείνουν ουσιαστικά τον κύκλο του πολύ επιτυχημένου «As Above, So Below», και επικεντρώνονται στην ηχογράφηση του νέου τους δίσκου. Ο δίσκος έχει αρχίσει ήδη να σχηματοποιείται στο μυαλό του group, με τον Αργύρη να μας δίνει πολλές αποκλειστικές πληροφορίες για αυτό.

Σήμερα λοιπόν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε πως ο τίτλος του νέου album των Nightstalker είναι «The Great Hallucinations», και η ηχογράφησή του θα αρχίσει στα τέλη του ερχόμενου μήνα».

Ο Αργύρης μας αποκάλυψε ότι η μπάντα δουλεύει πάνω σε εννιά συνθέσεις, αριθμός που μπορεί ωστόσο να αλλάξει, ενώ το group δεν έχει καταλήξει ακόμα σε συμφωνία με κάποια δισκογραφική εταιρία, θέλοντας πρώτα να έχει ολοκληρώσει το album προκειμένου να μπει σε διαπραγματεύσεις για την κοπή και την κυκλοφορία του.

Για τα νέα τραγούδια, ο Αργύρης είπε: «Η προ-παραγωγή ξεκίνησε πριν από έξι μήνες και όλα τα τραγούδια είναι ολοκαίνουρια. Δεν είχαμε κρατήσει κανένα κομμάτι που να δουλεύαμε από το παρελθόν όπως είχε συμβεί με τα παλιότερα albums. Μιλάμε για έναν δίσκο που φτιάχτηκε από την αρχή».

Για τον τελικό αριθμό των κομματιών που θα μπουν στον δίσκο: «Εννιά συνθέσεις… Αυτός είναι ο αριθμός που έχουμε ως τώρα, αλλά ενδεχομένως να υπάρχουν αλλαγές. Αν για παράδειγμα στην ηχογράφηση ένα τραγούδι δεν μας βγει όπως το θέλουμε, προφανώς και δε θα μπει στον δίσκο. Από την άλλη, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε και κάποιες εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής».

Σχετικά με το ύφος των νέων τραγουδιών: «Κάποια από αυτά είναι πιο straight, πιο άμεσα και πιο in your face, ενώ υπάρχουν και ορισμένα πολύ ψυχεδελικά τραγούδια. Ένα από αυτά κρατάει κοντά στα 9 λεπτά και είναι από τις πιο ψυχεδελικές μας συνθέσεις. Κράτα το αυτό…».

Για το εάν έχουν καταλήξει σε κάποιους τίτλους: «Μπορώ να σου πω ότι το ένα από αυτά έχει τίτλο «Soft Knife», και ακόμα ένα τιτλοφορείται «Black Cloud». Οι υπόλοιποι τίτλοι είναι ακόμα προς συζήτηση μεταξύ μας και αλλάζουν συνεχώς. Το συζητάμε ακόμα».

Για το ποιός είναι υπεύθυνος για την σύνθεση των νέων τραγουδιών: «Ο Τόλης έχει φέρει αρκετές ιδέες στην κιθάρα, τις οποίες όμως δουλέψαμε όλοι μαζί. Οι στίχοι είναι και πάλι δική μου υπόθεση».

Για το live με τους The Last Drive: «Θα είναι κάτι νέο για αρκετούς fans, καθώς θα μοιραστούμε την σκηνή για κάποια κομμάτια με τους The Last Drive. Είναι κάτι που αξίζει να δείτε, καθώς πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα συναυλιακή συνύπαρξη».

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το «The Great Hallucinations» θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

*Για την φωτογραφία της συνέντευξης ευχαριστούμε τον Γιάννη Τσιούμα. 

 

Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.

Latest from ΠΡΟΣΩΠΑ

Go to Top