ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Η Apple αποσύρει οριστικά το iTunes

Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας θα περάσει όπως όλα δείχνουν το iTunes, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Η Apple προσανατολίζεται στην οριστική απόσυρση του iTunes, με την μουσική, τα videos, την τηλεόραση και τα podcasts να έχουν πλέον τις δικές τους εφαρμογές. Ο τεχνολογικός κολοσσός αναμένεται να…

Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας θα περάσει όπως όλα δείχνουν το iTunes, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Η Apple προσανατολίζεται στην οριστική απόσυρση του iTunes, με την μουσική, τα videos, την τηλεόραση και τα podcasts να έχουν πλέον τις δικές τους εφαρμογές.

Ο τεχνολογικός κολοσσός αναμένεται να ανακοινώσει το τέλος του iTunes μέσα στην εβδομάδα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg.

Το iTunes παρουσιάστηκε στο κοινό ως μουσική βιβλιοθήκη και online store το 2001 και ουσιαστικά ήταν το μέσο που άλλαξε τον τρόπο που ακούμε πλέον μουσική καθώς έβαλε στη ζωή μας τα mp3s.

Οι πολλές υπηρεσίες streaming αλλά και η ολοένα ραγδαία ανάπτυξη του Apple Music έχουν βάλει πλέον στο περιθώριο το iTunes, με την Apple να καλείται να παρουσιάσει στους συνδρομητές της την μεταβατική κατάσταση καθώς και το τι θα γίνει με τις μουσικές συλλογές, τις τηλεοπτικές εκπομπές και τα podcasts που έχουν αγοραστεί και βρίσκονται αποθηκευμένα στις συσκευές.

Latest from IN FOCUS

Go to Top