Οι Arctic Monkeys επιστρέφουν δυναμικά στο προσκήνιο!

R NEWS TEAM
Posted on Ιανουάριος 12, 2018, 7:28 πμ
10 secs

Ανακοίνωσαν το πρώτο τους live μέσα στο 2018.

Έπειτα από ένα παρατεταμένο διάλειμμα χρόνων, οι Arctic Monkeys φαίνεται πως επιστρέφουν δυναμικά στο προσκήνιο, ανακοινώνοντας το πρώτο τους live μέσα στο 2018.

Οι Άγγλοι superstars θα είναι headliners μαζί με τον Eminem, τους Killers και τον Kendrick Lamar στο Firefly Festival του Delaware. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από 14 – 17 Ιουνίου με τη συμμετοχή πολλών άλλων γνωστών ονομάτων από όλο το φάσμα της μουσικής. Αυτή είναι η πρώτη από τις πολλές συναυλίες των Arctic Monkeys οι οποίες αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Φυσικά, οι fans των Άγγλων περιμένουν με ανυπομονησία τις ανακοινώσεις για τη νέα δισκογραφική δουλειά του αγαπημένου τους συγκροτήματος. Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως το συγκρότημα έχει ήδη ξεκινήσει να δουλεύει πάνω στο «AM» και πως ο δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά που διανύουμε.

Μάλιστα, ο μπασίστας Rick O Malley αποκάλυψε πως οι ηχογραφήσεις για το άτιτλο μέχρι στιγμής LP έχουν αρχίσει από τον περασμένο Σεπτέμβριο, λέγοντας μάλιστα σε συνέντευξη του πως «αν δε κυκλοφορήσει μέσα στο 2018, θα έχουμε πρόβλημα».

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST