ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Armin van Buuren και David Lee Roth μιξάρουν το «Jump»

Ακούστε την νέα εκτέλεση του κλασικού τραγουδιού των Van Halen. Τον Μάρτιο, ο frontman των Van Halen David Le Roth εξέπληξε το κοινό ανεβαίνοντας στην σκηνή του Ultra Music Festival στο Miami μαζί με τον πασίγνωστο DJ Armin van Buuren. Το ντουέτο παρουσίασε ζωντανά μια νέα dance εκτέλεση του κλασικού…

Ακούστε την νέα εκτέλεση του κλασικού τραγουδιού των Van Halen.

Τον Μάρτιο, ο frontman των Van Halen David Le Roth εξέπληξε το κοινό ανεβαίνοντας στην σκηνή του Ultra Music Festival στο Miami μαζί με τον πασίγνωστο DJ Armin van Buuren.

Το ντουέτο παρουσίασε ζωντανά μια νέα dance εκτέλεση του κλασικού τραγουδιού των Van Halen «Jump».

Το κομμάτι πλέον βρίσκεται σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω.

Μιλώντας στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Rolling Stone, ο van Buuren είπε: «Νομίζω πως πολλοί νεότεροι fans δεν θα έχουν καν ακούσει το πρωτότυπο κομμάτι και δεν γνωρίζουν το πόσο γνωστό hit ήταν όταν κυκλοφόρησε».

Και πρόσθεσε: «Επιπλέον, ήταν μια εύκολη επιλογή καθώς μπορώ εύκολα να ζητήσω από το κοινό μου να χορεύει. Το «Jump» όμως έχει και βαθύτερο νόημα και ελπίζω όσοι ακούσουν αυτή την εκτέλεση να ψάξουν περισσότερο την ιστορία του».

Ακούστε την νέα τολμηρή -για τους rock fans- εκτέλεση του «Jump»:

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top