Η μουσική κουλτούρα της πόλης εμπνέει τους γίγαντες της Premier League.

Η Manchester City αποκάλυψε την τρίτη της επίσημη εμφάνιση για την σαιζόν 2020-2021, η οποία είναι επηρεασμένη από την πλούσια μουσική παράδοση που έχει η Αγγλική μεγαλούπολη. Με την βοήθεια των Blossoms η προώθηση της εμφάνισης.

Με έντονο το άρωμα της μουσικής σκηνής της πόλης είναι σχεδιασμένη η τρίτη εμφάνιση της Manchester City για την επερχόμενη σαιζόν της Premier League. Τα πολύχρωμα σχέδια είναι επηρεασμένα από την πλούσια μουσική παράδοση της πόλης, με τους Tom Ogden και Joe Donovan των Blossoms να αναλαμβάνουν την προώθησή της.

Οι Blossoms είναι δηλωμένοι οπαδοί της City, με τον Ogden να δηλώνει: «Δεν έχω δει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν και πιστεύω πως είναι μια πολύ έξυπνη κίνηση. Η πόλη είναι περήφανη για την μουσική της κουλτούρα και αυτό φαίνεται».

https://www.instagram.com/p/CEYjL6iln7S/?utm_source=ig_embed

Ο drummer Joe Donovan πρόσθεσε: «Σε αυτή την πόλη υπήρχαν ανέκαθεν δεσμοί ανάμεσα στο ποδόσφαιρο και την μουσική».

Ο David Bremond, υπεύθυνος ανάπτυξης προϊόντων της Puma, είπε: «Αποφασίσαμε για την τρίτη εμφάνιση της ομάδας να δούμε τις πολιτιστικές αναφορές που έχει η πόλη. Το Manchester είναι αναγνωρισμένο παγκόσμια για το ποδόσφαιρο, αλλά κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με την μουσική. Το μοναδικό αυτό σχέδιο με τα ρόδα και τους ποταμούς συνδέει απόλυτα το ποδόσφαιρο, την μουσική και την μόδα».

Πριν από λίγες ημέρες, οι Enter Shikari αποφάσισαν να γίνουν κεντρικοί χορηγοί της St. Albans City Football Club, η οποία αγωνίζεται στην National League South, έκτη κατά σειρά κατηγορία του Αγγλικού ποδοσφαίρου.

Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.