ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Asking Alexandria: Δείτε το video clip του «House On Fire»

Νέο single μέσα από το επερχόμενο album «Like A House On Fire». Οι Asking Alexandria έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip για το νέο τους single «House On Fire μέσα από το επερχόμενο τους album «Like A House On Fire». Ο νέος δίσκος των Αμερικανών metallers θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή…

Νέο single μέσα από το επερχόμενο album «Like A House On Fire».

Οι Asking Alexandria έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip για το νέο τους single «House On Fire μέσα από το επερχόμενο τους album «Like A House On Fire». Ο νέος δίσκος των Αμερικανών metallers θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 15 Μαΐου μέσω της Spinefarm.

Το video clip γυρίστηκε εν μέσω καραντίνας με τα μέλη της μπάντας να βιώνουν την απομόνωση των περιοριστικών μέτρων. Το «House On Fire» είναι το πέμπτο τραγούδι που κυκλοφορεί το συγκρότημα μέσα από τον δίσκο, μετά τα «They Don’t Want What We Want», «The Violence», «Antisocialist» και «Down To Hell».

Ο κιθαρίστας Ben Bruce είπε για τον δίσκο: «Τα τελευταία δύο χρόνια δουλέψαμε πάρα πολύ για αυτό το album. Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτό που πετύχαμε. Κάποια τραγούδια εξυψώνουν τον άνθρωπο, άλλα μιλάνε για την δύναμη της αγάπης, ενώ θα βρείτε και κομμάτια που μιλάνε για την έλλειψη πίστης και αγάπης. Όλα τα μέλη των Asking Alexandria βάλαμε πάθος σε αυτόν τον δίσκο».

Το tracklist του «Like A House On Fire»:
01. House On Fire
02. They Don’t Want What We Want (And They Don’t Care)
03. Down To Hell
04. Antisocialist
05. I Don’t Need You
06. All Due Respect
07. Take Some Time
08. One Turns To None
09. It’s Not Me (It’s You)
10. Here’s To Starting Over
11. What’s Gonna Be
12. Give You Up
13. In My Blood
14. The Violence
15. Lorazepam

ASKING ALEXANDRIA – LIKE A HOUSE ON FIRE

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top