ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Automaton στο Desertfest

Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγα λεπτά, οι Automaton είναι το νέο όνομα που προστίθεται στο line-up του Desertfest! Θυμίζουμε πως οι διοργανωτές έχουν ήδη έχουν ανακοινώσει τους Colour Haze, Pentagram, John Garcia, Karma to Burn, αλλά και τους επίσης δικούς μας Beggars και Sadhus (The Smoking Community). Το Desertfest Athens…

Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγα λεπτά, οι Automaton είναι το νέο όνομα που προστίθεται στο line-up του Desertfest!

Θυμίζουμε πως οι διοργανωτές έχουν ήδη έχουν ανακοινώσει τους Colour Haze, Pentagram, John Garcia, Karma to Burn, αλλά και τους επίσης δικούς μας Beggars και Sadhus (The Smoking Community).

Το Desertfest Athens θα λάβει χώρα την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στην Ιερά Οδό.

Automatoninside

7/8-10-2016
ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ (Ιερά Οδός 18-20)

DESERTFEST ATHENS 2016

To DESERTFEST στην Ελλάδα!
Μετά το Λονδίνο, το Βερολίνο και την Αμβέρσα, το DESERTFEST συνεχίζει την κατάκτηση της Ευρώπης παρουσιάζοντας την πρώτη Ελληνική εκδοχή του περίφημου stoner, doom και psych φεστιβάλ. To DESERTFEST ATHENS θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου, ως αδερφό event της φθινοπωρινής Βέλγικης εκδοχής του.

Στο πέρασμα των χρόνων, το DESERTFEST έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή events στην Ευρώπη για κάθετι heavy, stoner, doom και psyche. «Φτιαγμένο από οπαδούς για τους οπαδούς», το φεστιβάλ συγκεντρώνει χιλιάδες θεατές από όλο τον πλανήτη κάθε χρόνο, καθώς υποδέχεται τους καλύτερους headliners, ενώ παράλληλα δοκιμάζει διαρκώς τα όρια του δικού του niche με δεκάδες ποιοτικά συγκροτήματα κατά τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου. Καλλιεργώντας ένα φιλικό περιβάλλον από το ξεκίνημά του, το DESERTFEST είναι ένα φεστιβάλ πόλης που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των οπαδών της heavy μουσικής. Πλέον και το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να ζήσει αυτή τη μοναδική μουσική και ανθρώπινη εμπειρία!
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Προπώληση
Διήμερα εισιτήρια: 45 ευρώ (early bird), 60 ευρώ (ως τις 31/8)

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.viva.gr, Public, SevenSpots, Ιανός.

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

 

 

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top