ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WEEKEND JOURNAL

Αυτές είναι οι νέες limited edition φιγούρες των Metallica!

Κυκλοφορούν σε 3,000 κομμάτια για κάθε μέλος της μπάντας. Οι Metallica τα καταφέρνουν εξίσου καλά και στο marketing και οι νέες φιγούρες από την KnuckleBonz έρχονται για να ενθουσιάσουν τους απανταχού fans τους. Στις αρχές του 2021 η κυκλοφορία τους. Μετά από το ανάλογο εγχείρημα με τους Pantera, η KnuckleBonz…

Κυκλοφορούν σε 3,000 κομμάτια για κάθε μέλος της μπάντας.

Οι Metallica τα καταφέρνουν εξίσου καλά και στο marketing και οι νέες φιγούρες από την KnuckleBonz έρχονται για να ενθουσιάσουν τους απανταχού fans τους. Στις αρχές του 2021 η κυκλοφορία τους.

Μετά από το ανάλογο εγχείρημα με τους Pantera, η KnuckleBonz αποφάσισε φέτος να κάνει το ίδιο με τους Metallica, κυκλοφορώντας 3,000 για κάθε ένα από τα τέσσερα μέλη της μπάντας. Οι φιγούρες έχουν εμπνευστεί από το τελευταίο album των metal θρύλων «Hard Wired… To Self-Destruct» και την περιοδεία για την προώθησή του που ακολούθησε.

Κάθε μια από τις φιγούρες είναι περίπου 21 εκατοστά σε ύψος και κοστίζει $149, ενώ και οι τέσσερις διατίθενται προς $536.40.

Knucklebonz – Metallica

Hardwired to Self Destruct! The Metallica Rock Iconz® statues are now available for pre-order! Reserve your limited edition set now. https://knucklebonz.com/product-category/metallicaThis set includes: James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett and Robert Trujillo Rock Iconz collectible statues from the “Hardwired…To Self Destruct” era.All Rock Iconz statues are officially licensed, limited edition collectibles. Each piece is hand-cast, painted and numbered; only 3000 are created.These statues are created in 1/9 scale. Each statue comes with a certificate of authenticity on the base of the statue.Shipping Date TBD, estimated Jan/Feb 2021.

Gepostet von KnuckleBonz Rock Iconz am Montag, 31. August 2020

Ο Tony Simerman, CEO της KnuckleBonz, δήλωσε πως στο μέλλον θα κυκλοφορήσουν φιγούρες των Metallica και από παλιότερες εποχές και albums: «Νιώθουμε μεγάλη τιμή που δουλέψαμε με τους Metallica για αυτές τις φιγούρες. Ελπίζουμε πως στο μέλλον θα έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε κάτι αντίστοιχο και για τις παλιότερες περιόδους του group, πηγαίνοντας πίσω στο χρόνο, στις απαρχές του thrash metal».

Στο παρελθόν η KnuckleBonz έχει κυκλοφορήσει για την σειρά Rock Iconz, φιγούρες του Lemmy (Motorhead), του Angus Young (AC/DC), του Marilyn Manson και άλλων.

Δείτε τες εδώ.

Ο Σάββας Στανής γεννήθηκε στην Κομοτηνή την χρονιά που οι AC/DC κυκλοφόρησαν το Back in Black και από τότε η σχέση του με την rock μουσική είναι μια σχέση εξάρτησης. Είναι δημιουργός του επίσημου ελληνικού fan club των Dream Theater “Infinite Dreams” (1999), βραβευμένο από την Warner Music και από την ifpi για την αύξηση των πωλήσεων του συγκροτήματος στην Ελλάδα. Υπήρξε συντάκτης των περιοδικών Rock On και Rock Hard με μόνιμες στήλες, συνεντεύξεις και studio reports συγκροτημάτων στο εξωτερικό. Έχει καθίσει πίσω από την κονσόλα του Atlantis Fm 105,2, αυτοαποκαλείται foodie και λατρεύει να αξιολογεί burger οπουδήποτε ανακαλύπτει ότι τα σερβίρουν. Αποκαλεί Άγιο τον Anthony Bourdain και θεωρεί τεράστιο πλήγμα που δεν κατάφερε να τον γνωρίσει από κοντά.

Latest from WEEKEND JOURNAL

Go to Top