ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WEEKEND JOURNAL

Αυτή η fan του Eminem έχει 28 tattoos με τον αγαπημένο της μουσικό ήρωα

Η Nikki Patterson μπήκε στο βιβλίο Γκίνες. Μια 35χρονη Βρετανίδα που ζει στο Aberdeen της Σκωτίας θέτει υποψηφιότητα ως η μεγαλύτερη fan του Eminem, τουλάχιστον αν κρίνουμε από τα tattoos που έχει στο σώμα της. Η Nikki Patterson μπήκε στο βιβλίο Γκίνες, έχοντας τα περισσότερα tattoos αφιερωμένα σε ένα συγκρότημα…

Η Nikki Patterson μπήκε στο βιβλίο Γκίνες.

Μια 35χρονη Βρετανίδα που ζει στο Aberdeen της Σκωτίας θέτει υποψηφιότητα ως η μεγαλύτερη fan του Eminem, τουλάχιστον αν κρίνουμε από τα tattoos που έχει στο σώμα της.

Η Nikki Patterson μπήκε στο βιβλίο Γκίνες, έχοντας τα περισσότερα tattoos αφιερωμένα σε ένα συγκρότημα ή καλλιτέχνη. Η Βρετανίδα έχει συνολικά 52 tattoos στο σώμα της, 28 εκ των οποίων σχετίζονται με τον Αμερικανό rapper, με 16 από αυτά να έχουν το πρόσωπο του αγαπημένου της καλλιτέχνη.

«Άκουσα Eminem για πρώτη φορά στα 14 μου και έπαθα πλάκα. Δεν είχα ξανακούσει κάτι τέτοιο στο παρελθόν» δήλωσε στο BBC News η fan του Eminem, η οποία έκανε το πρώτο της Eminem tattoo στα 19 της.

«Ξεκίνησα μικρή αλλά τα περισσότερα πορτρέτα τα έκανα τα τελευταία χρόνια. Τα λατρεύω. Ο Eminem είναι πάντα στην ζωή μου και μάλιστα τον έχω δει ζωντανά» εξηγεί στο Βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο η Patterson.

Δείτε εδώ την ανάρτηση της Patterson με το πιστοποιητικό από το βιβλίο Γκίνες.

Τα tattoos είναι διάσπαρτα σε διάφορα σημεία του σώματος της, με τους ανθρώπους του βιβλίου Γκίνες να απαιτούν όπως είναι φυσικό αποδείξεις, κάτι που ελέω κορωνοϊού και καραντίνας αποδείχθηκε δύσκολη διαδικασία.

Η Patterson έχει κάνει τα tattoos του Eminem σε τρεις διαφορετικούς καλλιτέχνες στο Αμπερντίν, το Εδιμβούργο και το Τσέστερ της Αγγλίας, από όπου και κατάγεται.

«Μέχρι και εγώ είχα χάσει το μέτρημα» τόνισε η Patterson στο BBC.

Το προηγούμενο αντίστοιχο ρεκόρ ήταν 15 tattoos, με την Patterson να το φτάνει τον περασμένο Μάρτιο και έκτοτε να φροντίζει ώστε να παίζει χωρίς αντίπαλο.

Ο Eminem κυκλοφόρησε το τελευταίο του studio album «Music To Be Murdered By» τον περασμένο Ιανουάριο.

Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.

Latest from WEEKEND JOURNAL

Go to Top