ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αυτό είναι το νέο τραγούδι του Bob Dylan για την δολοφονία του John Kennedy!

Ακούστε την 17λεπτη μπαλάντα «Murder Most Foul». Ο Bob Dylan έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο του original τραγούδι έπειτα από 8 ολόκληρα χρόνια, το οποίο αναφέρεται στην δολοφονία του Αμερικανού προέδρου, John F. Kennedy! Με αναφορές στους Beatles, το Woodstock και τους Who το κομμάτι. Με ένα μήνυμα του στα…

Ακούστε την 17λεπτη μπαλάντα «Murder Most Foul».

Ο Bob Dylan έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο του original τραγούδι έπειτα από 8 ολόκληρα χρόνια, το οποίο αναφέρεται στην δολοφονία του Αμερικανού προέδρου, John F. Kennedy! Με αναφορές στους Beatles, το Woodstock και τους Who το κομμάτι.

Με ένα μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο βετεράνος τραγουδοποιός εξέπληξε τους fans του και παρουσίασε το νέο του κομμάτι που έχει γραφτεί για την δολοφονία του JFK το 1963.

Στο μήνυμα του ο Dylan ευχαριστεί τους fans για την υποστήριξη που του έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια.

«Πρόκειται για ένα κομμάτι που γράψαμε καιρό πριν, το οποίο νομίζω πως θα βρείτε αρκετά ενδιαφέρον» τόνισε στο μήνυμα του ο Dylan.

Αυτό είναι το πρώτο αυθεντικό νέο κομμάτι που παρουσιάζει στο κοινό ο Dylan, μετά το album «Tempest» του 2012. Οι τρεις τελευταίες δουλειές του, «Shadows In The Night» (2015), «Fallen Angels» (2016) και «Triplicate» (2017) περιελάμβαναν διασκευές παλαιότερων γνωστών κομματιών Αμερικανών καλλιτεχνών.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top