ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αυτό είναι το video του Axl Rose για το «Rock The Rock»

Πρώτο νέο τραγούδι μετά από 10 χρόνια! Την προηγούμενη εβδομάδα σας ενημερώσαμε για το νέο τραγούδι με τίτλο «Rock The Rock» που τραγούδησε ο Axl Rose για τα Looney Tunes. Ο frontman των Guns N Roses έδωσε στην δημοσιότητα και το επίσημο video του κομματιού, το οποίο και μπορείτε να…

Πρώτο νέο τραγούδι μετά από 10 χρόνια!

Την προηγούμενη εβδομάδα σας ενημερώσαμε για το νέο τραγούδι με τίτλο «Rock The Rock» που τραγούδησε ο Axl Rose για τα Looney Tunes.

Ο frontman των Guns N Roses έδωσε στην δημοσιότητα και το επίσημο video του κομματιού, το οποίο και μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Από ότι φαίνεται ωστόσο, το κομμάτι δεν έχει γραφτεί από τον Axl Rose, καθώς τα credits είναι στα ονόματα των Joshua Funk και Rob Janas. Ο πρώτος έχει συνεισφέρει και σε άλλες αντίστοιχες παραγωγές, όπως τα «The New Looney Tunes» και «Scooby Doo: Shaggy’s Showdown».

Ο Axl Rose είναι φανατικός υποστηρικτής του Bugs Bunny και της παρέας του, με την μουσική της σειράς άλλωστε να ακούγεται και στην πρόσφατη περιοδεία του συγκροτήματος, «Not In This Lifetime».

Το «Rock The Rock» είναι το πρώτο κομμάτι που ακούμε από τον Rose μετά το «Chinese Democracy» album των Guns N Roses, το 2008.

Latest from TOP STORIES

Go to Top