ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/TV & MOVIES

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι ηθοποιοί για τον ρόλο του Elvis Presley

Ο σκηνοθέτης Baz Luhrmann εξετάζει τις πιθανότητες. Κορυφώνεται η διαδικασία επιλογής του πρωταγωνιστή για τον βασικό ρόλο στην ταινία για την ζωή και το έργο του Elvis Presley. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Hollywood Reporter, ο σκηνοθέτης Baz Luhrmann περνάει από εξαντλητικές auditions τους υποψηφίους, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει καταλήξει…

Ο σκηνοθέτης Baz Luhrmann εξετάζει τις πιθανότητες.

Κορυφώνεται η διαδικασία επιλογής του πρωταγωνιστή για τον βασικό ρόλο στην ταινία για την ζωή και το έργο του Elvis Presley.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Hollywood Reporter, ο σκηνοθέτης Baz Luhrmann περνάει από εξαντλητικές auditions τους υποψηφίους, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει καταλήξει στον εκλεκτό. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι την προηγούμενη εβδομάδα πέντε ηθοποιοί, οι Ansel Elgort, Harry Styles, Aaron Taylor-Johnson, Austin Butler και Miles Teller πέρασαν από διαδικασία ακρόασης, με τους δύο πρώτους να κερδίζουν τις εντυπώσεις και να είναι αυτή την στιγμή τα μεγάλα φαβορί.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ansel Elgort πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα τα γυρίσματα της ταινίας «West Side Story», την σκηνοθεσία της οποίας έχει αναλάβει ο Steven Spielberg, με τον Harry Styles να έχει ρόλο στην συνέχεια του «Top Gun».

Γεγονός είναι πως ο Luhrmann θέλει ένα φρέσκο πρόσωπο για τον ρόλο του Βασιλιά του rock n roll, με τον Tom Hanks να είναι το μεγάλο όνομα που έχει ήδη κλείσει για τον ρόλο του manager του Presley, Tom Parker.

Η περίπτωση του G-Eazy
Τις τελευταίες ώρες, ο γνωστός rapper G-Eazy επιχειρεί να μπει σφήνα στις επιλογές του σκηνοθέτη. Αναρτώντας φωτογραφίες στις οποίες προσπαθεί να μοιάσει στον Presley, ο G-Eazy δήλωσε πως επιθυμεί σφόδρα να πάρει τον ρόλο.

Το TMZ προχωράει ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας πως G-Eazy και Luhrmann συναντήθηκαν τον προηγούμενο μήνα στην Νέα Υόρκη.

Το σενάριο της πολυαναμενόμενης ταινίας υπογράφει ο ίδιος ο σκηνοθέτης μαζί με τον στενό του συνεργάτη Craig Pierce, με τα γυρίσματα να είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν στο τέλος της χρονιάς.

Latest from TOP STORIES

Go to Top