ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αυτοτραυματίστηκε και νοσηλεύεται ο πρώην drummer των Guns N Roses, Steven Adler

Εκτός κινδύνου η κατάσταση της υγείας του. Στο νοσοκομείο, ευτυχώς εκτός κινδύνου, βρίσκεται ο πρώην drummer των Guns N Roses, Steven Adler. Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, ο Adler εισήχθη σε νοσοκομείο του Los Angeles χτες, με τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο drummer…

Εκτός κινδύνου η κατάσταση της υγείας του.

Στο νοσοκομείο, ευτυχώς εκτός κινδύνου, βρίσκεται ο πρώην drummer των Guns N Roses, Steven Adler.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, ο Adler εισήχθη σε νοσοκομείο του Los Angeles χτες, με τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο drummer αυτοτραυματίστηκε, δίχως όμως η κατάσταση της υγείας του να εμπνέει ανησυχία.

Ο Adler απολύθηκε από τους Guns N Roses το 1990 λόγω των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετώπιζε με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Ήταν μέλος του σπουδαίου Αμερικανικού συγκροτήματος από το 1986, έχοντας ηχογραφήσει μαζί τους το μνημειώδες «Appetite For Destruction».

Το 2012 ο Αμερικανός drummer μπήκε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας στο Rock And Roll Hall Of Fame, δίχως όμως να τους ακολουθήσει στην παγκόσμια reunion περιοδεία που ξεκίνησε το 2017.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top