ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Beast In Black – From Hell With Love

Δεύτερη δουλειά από την μπάντα του Anton Kabanon, ο οποίος το 2015 έφυγε από τους Battle Beast, συνεχίζοντας τον ήχο που είχε βοηθήσει να δημιουργήσουν. Γιατί η ειδική αναφορά στον ήχο; Ανακατέψτε λίγο από Nightwish, ολίγη από Sabaton, και μια γερή δόση επιμεταλλωμένων Bon Jovi με disco, και πάνω κάτω…

Δεύτερη δουλειά από την μπάντα του Anton Kabanon, ο οποίος το 2015 έφυγε από τους Battle Beast, συνεχίζοντας τον ήχο που είχε βοηθήσει να δημιουργήσουν. Γιατί η ειδική αναφορά στον ήχο; Ανακατέψτε λίγο από Nightwish, ολίγη από Sabaton, και μια γερή δόση επιμεταλλωμένων Bon Jovi με disco, και πάνω κάτω έχετε μια ιδέα περί τίνος πρόκειται. Το ντεμπούτο τους «Berserker», είχε απασχολήσει αρκετά το μεταλλικό κοινό, και είναι ασφαλές να πούμε ότι είχε κάνει μια καθόλου ευκαταφρόνητη αίσθηση όταν είχε κυκλοφορήσει. Το «From Hell With Love» όμως, προσπαθώντας να εξελίξει τον ήχο, πέφτει στην παγίδα της ανομοιογένειας. Κάποια κομμάτια κινούνται σε επικό μοτίβο, ενώ κάποια άλλα σε προκαλούν να σηκωθείς στην πίστα και να χοροπηδάς κάτω από την ντισκομπάλα. Έχοντας πει όλα αυτά, θα συμπληρώσω πως παρόλα τα χτυπητά μειονεκτήματά του, το «From Hell With Love» είναι ένα εξαιρετικά ευχάριστο και διασκεδαστικό άκουσμα, και ως έναν μεγάλο βαθμό αυτό είναι το ζητούμενο από μια κυκλοφορία. Σε αυτό συνεισφέρει τα πλείστα και ο Γιάννης Παπαδόπουλος ο οποίος «κεντάει» πίσω από το μικρόφωνο, κλέβει τις εντυπώσεις (όπως και σε όλες τις δουλειές και μπάντες που έχει συμμετάσχει ως τώρα), αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι είναι από τις καλύτερες φωνές της γενιάς του.

Συγκρότημα: Beast In Black
Album: From Hell With Love
Label: Nuclear Blast
Ημ. Κυκλοφορίας: 09/02/2019

 

Αλλεργικός στους εγωκεντρικούς τύπους, τους ξερόλες και τους δήθεν, κοιτάζει μόνο τη δουλειά του, την οποία και επιθυμεί να κάνει όσο καλύτερα μπορεί. Προσέχει να μένει όσο μπορεί μακριά από οποιουδήποτε είδους φανατισμένους ανθρώπους, καθώς πιστεύει ότι αποτελεί σοβαρότατη ένδειξη έλλειψης ευφυΐας αλλά και ανασφάλειας του ατόμου. Η σχέση του με τη μουσική μπορεί να χαρακτηριστεί εθιστική, μιας και η έλλειψη της μπορεί να προκαλέσει στερητικό σύνδρομο.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top