ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

The Beatles: Ξανά πρώτο στα charts το «Abbey Road»!

50 χρόνια μετά η ιστορία επαναλαμβάνεται. Στην κορυφή των βρετανικών charts βρέθηκε έπειτα από 50 χρόνια και πάλι το «Abbey Road» των Beatles. Το κλασικό album των Σκαθαριών συμπλήρωσε μισό αιώνα ζωής και η επετειακή επανακυκλοφορία του το έφερε και πάλι στην πρώτη θέση, 49 χρόνια και 252 ημέρες μετά.…

50 χρόνια μετά η ιστορία επαναλαμβάνεται.

Στην κορυφή των βρετανικών charts βρέθηκε έπειτα από 50 χρόνια και πάλι το «Abbey Road» των Beatles.

Το κλασικό album των Σκαθαριών συμπλήρωσε μισό αιώνα ζωής και η επετειακή επανακυκλοφορία του το έφερε και πάλι στην πρώτη θέση, 49 χρόνια και 252 ημέρες μετά.

«Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως έπειτα από 50 χρόνια ο δίσκος είναι τόσο επίκαιρος και κρατάει ακόμα. Αλλά από την άλλη, είναι ένα σπουδαίο album» τόνισε ο Paul McCartney για την νέα επιτυχία του «Abbey Road».

Το «Abbey Road» άφησε στην δεύτερη θέση το ολοκαίνουριο solo album του Liam Gallagher «Why Me? Why Not», ενώ πιο πίσω βρίσκουμε το soundtrack του Bohemian Rhapsody (Νο.10) καθώς και το νέο album των Opeth «In Cauda Venenum» (No.13).

Το «Abbey Road» κυκλοφόρησε στις 26 Σεπτεμβρίου 1969 και παρέμεινε στην κορυφή των charts στη Μεγάλη Βρετανία για 17 εβδομάδες.

Latest from IN FOCUS

Go to Top