ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Biff Byford: «Κάτι δεν πάει καλά όταν οι νεκροί βγαίνουν σε περιοδεία»

Αντίθετος στην ιδέα νεκρών μουσικών να περιοδεύουν ως ολογράμματα δήλωσε ο frontman των Saxon. «Δεν μου αρέσει όλη αυτή η ιστορία με τα ολογράμματα. Καλύτερα να παρακολουθήσω ένα DVD», ήταν η απάντηση του frontman των Saxon σε ερώτηση σχετικά με το αν πιστεύει ότι οι περιοδείες που θα περιλαμβάνουν ψηφιακές απεικονίσεις νεκρών…

Αντίθετος στην ιδέα νεκρών μουσικών να περιοδεύουν ως ολογράμματα δήλωσε ο frontman των Saxon.

«Δεν μου αρέσει όλη αυτή η ιστορία με τα ολογράμματα. Καλύτερα να παρακολουθήσω ένα DVD», ήταν η απάντηση του frontman των Saxon σε ερώτηση σχετικά με το αν πιστεύει ότι οι περιοδείες που θα περιλαμβάνουν ψηφιακές απεικονίσεις νεκρών μουσικών θα είναι κάτι πολύ συνηθισμένο μετά από 10 χρόνια. «Ευτυχώς, δεν φαίνεται να υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που να ενδιαφέρονται για τέτοιου είδους πράγματα, οπότε δεν νομίζω ότι θα φτάσουμε ποτέ στο σημείο να γεμίζουν αρένες για κάτι τέτοιο. Αλλά δεν ξέρω, η τεχνολογία πρέπει να βελτιωθεί πολύ για να γίνει τόσο ελκυστική. Νομίζω ότι το μόνο που μπορεί να σε κάνει να πας να παρακολουθήσεις κάτι τέτοιο είναι η περιέργεια και δεν βρίσκω το λόγο να το κάνεις δεύτερη φορά. Τι να πω, προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου. Υπάρχει κάτι που δεν μου πάει καλά σε όλο αυτό. Ισως αν το έκαναν στο Λας Βέγκας με τον Ελβις να έπιανε. Αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι στον ίδιο τον Ελβις θα άρεσε αυτό…».

Το δεύτερο σκέλος της περιοδείας «Dio Returns» πρόκειται να ξεκινήσει σε λίγο καιρό και εδώ μπορείτε να διαβάσετε τη συνέντευξη που έδωσε στο rockyourlife.gr ο δημιουργός του ολογράμματος του Dio, Jeff Pezzuti.

Ανεξάρτητα πάντως από την άποψη του καθενός, η υπόθεση «ολογράμματα» φαίνεται ότι θα μας απασχολήσει αρκετά τα επόμενα χρόνια.

 

Latest from TOP STORIES

Go to Top