ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CULTURE

Black Sabbath και Dr. Martens ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια νέα σειρά παπουτσιών

Στο επίκεντρο τα δύο πρώτα albums των heavy metal θρύλων. Black Sabbath και Dr. Martens ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια νέα σειρά παπουτσιών που θα είναι αφιερωμένα στα κλασικά δύο πρώτα albums των heavy metal θρύλων. Το μυθικό εξώφυλλο του «Black Sabbath» κοσμεί το κλασικό μποτάκι της Dr. Martens, ενώ…

Στο επίκεντρο τα δύο πρώτα albums των heavy metal θρύλων.

Black Sabbath και Dr. Martens ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια νέα σειρά παπουτσιών που θα είναι αφιερωμένα στα κλασικά δύο πρώτα albums των heavy metal θρύλων.

Το μυθικό εξώφυλλο του «Black Sabbath» κοσμεί το κλασικό μποτάκι της Dr. Martens, ενώ το «Paranoid» θα βρίσκεται στο πίσω μέρος στο «χαμηλό» παπούτσι της εταιρίας. Τα δύο μοντέλα κυκλοφορούν με αφορμή τα 50 χρόνια από την κυκλοφορία των δύο δίσκων.

Δείτε το μποτάκι «Black Sabbath»:

Το κλασικό μποτάκι της Dr. Martens για το «Black Sabbath»

Και το μοντέλο για το «Paranoid»:

Το «χαμηλό» μοντέλο της εταιρίας για το «Paranoid»

Τα παπούτσια είναι διαθέσιμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρίας εδώ.

Δείτε την ανάρτηση της Dr. Martens στο Twitter:

Θυμίζουμε πως πρόσφατα οι Black Sabbath ανακοίνωσαν την επανακυκλοφορία του «Paranoid». Η Super Deluxe έκδοση του album θα περιλαμβάνει το πρωτότυπο album, ένα σπάνιο Quad Mix του 1974 σε stereo ήχο, καθώς και δύο συναυλίες από το 1970, από το Montreux και τις Βρυξέλες. Στο booklet βρίσκομαι συνεντεύξεις, σημειώσεις, φωτογραφίες, καθώς και άλλα αναμνηστικά, όπως ένα αντίγραφο του βιβλίου της περιοδείας για το album. Το album κυκλοφορεί στις 9 Οκτωβρίου.

Διαβάστε ακόμα: Louisa Livingston, η γυναίκα στο εξώφυλλο του πρώτου album των Black Sabbath

Πρόσφατα ο Ozzy Osbourne δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει η προοπτική επανασύνδεσης των Black Sabbath, τονίζοντας πως το σπουδαίο heavy metal συγκρότημα ανήκει πλέον στο παρελθόν. Άλλωστε ο madman ανακοίνωσε ήδη πως δουλεύει πάνω στο νέο του προσωπικό album που θα διαδεχθεί το «Ordinary Man».

Ο βετεράνος τραγουδιστής αναφέρθηκε και στον Bill Ward, εκφράζοντας το παράπονό του: «Για το μόνο που έχω μετανιώσει είναι πως στην τελευταία μας συναυλία δεν ήταν μαζί μας ο Bill Ward».

Οι Black Sabbath έδωσαν τέλος στην καριέρα τους το 2017 με μια σειρά από εμφανίσεις στο Birmingham.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from CULTURE

Go to Top