ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Black Stone Cherry: Πρεμιέρα για το single «Ringin’ In My Head»

Οι Black Stone Cherry κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι. Οι Black Stone Cherry κυκλοφόρησαν το lyric video του νέου τους single «Ringin’ In My Head», δεύτερο δείγμα μέσα από το επερχόμενο album τους «The Human Condition». Στις 30 του ερχόμενου μήνα στα καταστήματα ο νέος δίσκος. Το συγκρότημα από το…

Οι Black Stone Cherry κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι.

Οι Black Stone Cherry κυκλοφόρησαν το lyric video του νέου τους single «Ringin’ In My Head», δεύτερο δείγμα μέσα από το επερχόμενο album τους «The Human Condition». Στις 30 του ερχόμενου μήνα στα καταστήματα ο νέος δίσκος.

Το συγκρότημα από το Kentucky θα ρίξει στην αγορά στο τέλος του Οκτωβρίου το έβδομο album του μέσω της Mascot Label Group. Έχοντας ήδη ανακοινώσει τις λεπτομέρειες του δίσκου νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι, οι Black Stone Cherry μας δίνουν σήμερα ακόμα ένα δείγμα μέσα από αυτό.

Οι Αμερικανοί rockers αναφέρουν για το νέο τραγούδι: «Πρόκειται για ένα κομμάτι που ξεκινήσαμε να γράφουμε το 2017, αλλά για κάποιον λόγο δεν μπήκε σε κάποιο από τα προηγούμενα albums μας. Σήμερα, ηχογραφώντας το «The Human Condition» αποφασίσαμε να το ολοκληρώσουμε. Θεωρούμε ότι ταιριάζει απόλυτα σε αυτά που βιώνουμε σήμερα στον κόσμο. Σαν να ξέραμε…».

Την παραγωγή του «The Human Condition» έχουν αναλάβει οι ίδιοι οι Black Stone Cherry, με τις ηχογραφήσεις να ολοκληρώνονται ελάχιστα πριν την οριστικοποίηση του lockdown στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο κιθαρίστας Ben Wells δίνει το στίγμα: «Σε αυτό το LP σηκώσαμε τις εντάσεις στους ενισχυτές, τα drums είναι in-your-face και τα riffs είναι βαριά. Μετά από 19 χρόνια και 7 albums, αυτός ο δίσκος για εμάς είναι κάτι σαν αναγέννηση».

Ο έτερος κιθαρίστας Chris Robertson μίλησε για την πανδημία που παραλίγο να τινάξει στον αέρα τα πλάνα του συγκροτήματος: «Ήμασταν πολύ τυχεροί. Αν και τα σαββατοκύριακα δεν μπαίναμε στο studio, το τελευταίο πριν το lockdown τρέξαμε να προλάβουμε τα πάντα. Τα καταφέραμε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Τώρα δυστυχώς δεν μπορούμε να βγούμε σε περιοδεία και «καθόμαστε» πάνω σε έναν έτοιμο δίσκο».

Οι Black Stone Cherry κυκλοφόρησαν το τελευταίο τους full length «Family Tree» το 2018, ενώ το 2019 έριξαν στην αγορά το EP «Back To Blues, Vol.2».

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top