ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Blues Pills: Στις 21 Αυγούστου η κυκλοφορία του «Holy Moly»

Ο δίσκος θα κυκλοφορούσε αρχικά στις 19 Ιουνίου. Οι Blues Pills ανακοίνωσαν πως ο νέος τους δίσκος με τίτλο «Holy Moly» θα κυκλοφορήσει τελικά στις 21 Αυγούστου. «Τρέχουν» οι προ-παραγγελίες του album. Η πανδημία του COVID-19 πήγε πίσω τα σχέδια των Blues Pills για την κυκλοφορία του νέου τους, τρίτου…

Ο δίσκος θα κυκλοφορούσε αρχικά στις 19 Ιουνίου.

Οι Blues Pills ανακοίνωσαν πως ο νέος τους δίσκος με τίτλο «Holy Moly» θα κυκλοφορήσει τελικά στις 21 Αυγούστου. «Τρέχουν» οι προ-παραγγελίες του album.

Η πανδημία του COVID-19 πήγε πίσω τα σχέδια των Blues Pills για την κυκλοφορία του νέου τους, τρίτου συνολικά, studio album με τίτλο «Holy Moly». Το album αρχικά ήταν να κυκλοφορήσει στις 19 Ιουνίου, με τους Σουηδούς όμως να το καθυστερούν.

Πλέον, η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του δίσκου είναι η 21η Αυγούστου, με το συγκρότημα να το ανακοινώνει επίσημα μέσω των social media.

Από το album έχουμε ακούσει ήδη τα singles «Low Road» και «Proud Woman».

Το συγκρότημα κάνει επίσης λόγο για ένα πολύ προσωπικό album το οποίο φτιάχτηκε από την αρχή από τα μέλη. Την παραγωγή έχουν κάνει οι ίδιοι οι Blues Pills ενώ την μίξη έχει κάνει ο βραβευμένος με Grammy παραγωγό Andrew Scheps (Red Hot Chili Peppers, Iggy Pop, Black Sabbath, Adele, Rival Sons, Hozier).

Το tracklist του «Holy Moly»:
01. Proud Woman
02. Low Road
03. Dreaming My Life Away
04. California
05. Rhythm In The Blood
06. Dust
07. Kiss My Past Goodbye
08. Wish I’d Known
09. Bye Bye Birdy
10. Song From A Mourning Dove
11. Longest Lasting Friend

BLUES PILLS – HOLY MOLY

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top