ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Bob Dylan: Ακούστε το νέο του τραγούδι «I Contain Multitudes»

Δεύτερο μετά το πρόσφατο «Murder Most Foul». Ο Bob Dylan πήρε φόρα και μετά το 17λεπτο «Murder Most Foul» που ακούσαμε στο τέλος του προηγούμενου μήνα, επανήλθε με το νέο του τραγούδι «I Contain Multitudes». Με αναφορές στους Indiana Jones, Edgar Allan Poe, William Blake και άλλους, οι στίχοι στο…

Δεύτερο μετά το πρόσφατο «Murder Most Foul».

Ο Bob Dylan πήρε φόρα και μετά το 17λεπτο «Murder Most Foul» που ακούσαμε στο τέλος του προηγούμενου μήνα, επανήλθε με το νέο του τραγούδι «I Contain Multitudes». Με αναφορές στους Indiana Jones, Edgar Allan Poe, William Blake και άλλους, οι στίχοι στο νέο κομμάτι.

Το 17λεπτο έπος «Murder Most Foul» ήταν μόνο η αρχή για τον Bob Dylan, ο οποίος φαίνεται πως έχει και άλλα ακυκλοφόρητα τραγούδια να μας παρουσιάσει.

Στο νέο του κομμάτι «I Contain Multitudes», ο βετεράνος τραγουδοποιός αναφέρει -εκτός από τους παραπάνω- και τους Rolling Stones, τους οποίους αποκαλεί «κακά παιδιά από την Βρετανία».

Το «Murder Most Foul» ήταν το πρώτο αυθεντικό τραγούδι του Dylan έπειτα από 8 ολόκληρα χρόνια και σημείωσε αμέσως ρεκόρ καθώς βρέθηκε στο No.1 του Billboard chart.

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά του Bob Dylan με αυθεντικά τραγούδια ήταν το «Tempest» του 2012. Έκτοτε έχει κυκλοφορήσει τα «Shadows In The Night» (2015), «Fallen Angels» (2016) και «Triplicate» (2017).

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top