ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Breaking Benjamin – Ember

Ο frontman Ben Burnley στο «Ember» έπαιξε ομαδικά και κέρδισε. Εμπιστευόμενος και δεχόμενος την πολύτιμη συμβολή των υπολοίπων μελών του συγκροτήματος, ο νέος δίσκος μοιάζει φρέσκος, ποικιλόμορφος και δυναμικός, με έντονα heavy και εθιστικά κομμάτια όπως το «Psycho» και το «Close Your Eyes». Οι Αμερικανοί superstars μετά το «Dark Before…

Ο frontman Ben Burnley στο «Ember» έπαιξε ομαδικά και κέρδισε. Εμπιστευόμενος και δεχόμενος την πολύτιμη συμβολή των υπολοίπων μελών του συγκροτήματος, ο νέος δίσκος μοιάζει φρέσκος, ποικιλόμορφος και δυναμικός, με έντονα heavy και εθιστικά κομμάτια όπως το «Psycho» και το «Close Your Eyes». Οι Αμερικανοί superstars μετά το «Dark Before Dawn» του 2015 δείχνουν πως μπορούν να δέσουν με άνεση τα δυνατά riffs τους με την πιο ήπια και ραδιοφωνική πλευρά τους και αν και δεν μας προσφέρουν κάτι καινοτόμο, σίγουρα κερδίζουν αρκετές ακροάσεις.

Συγκρότημα: Breaking Benjamin
Album: Ember
Label: Hollywood Records
Ημ. Κυκλοφορίας: 13/04/2018

Η Ντέμη Αυλωνίτη εργάστηκε για δώδεκα χρόνια ως συντάκτρια στο πολιτιστικό τμήμα της εφημερίδας «Έθνος» και είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ. Τη χαλαρώνει απίστευτα το να κάθεται σε ένα δωμάτιο με ωραία θέα, παρέα με καλό φαγητό και μουσική (ακούει από τους ήχους της φύσης έως όπερα και heavy metal) . Δεν φοβάται να πει ούτε να ακούσει την αλήθεια. Πιστεύει πως όλοι οι άνθρωποι θα έπρεπε να γνωρίζουν πώς να παρέχουν τις Πρώτες Βοήθειες.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top