ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Breaking Benjamin ηχογράφησαν το νέο τους album

Την ηχογράφηση της έκτης τους δισκογραφικής δουλειάς ολοκλήρωσαν οι Breaking Benjamin, όπως αποκάλυψε σε νέα του συνέντευξη ο Ben Burnley. Ο δίσκος βρίσκεται ήδη στα χέρια της δισκογραφικής εταιρίας του συγκροτήματος, με τον Burnley να δηλώνει: «Ολοκληρώσαμε τις ηχογραφήσεις. Το αποτέλεσμα βρίσκεται στα χέρια της εταιρίας. Το πότε θα το…

Την ηχογράφηση της έκτης τους δισκογραφικής δουλειάς ολοκλήρωσαν οι Breaking Benjamin, όπως αποκάλυψε σε νέα του συνέντευξη ο Ben Burnley.

Ο δίσκος βρίσκεται ήδη στα χέρια της δισκογραφικής εταιρίας του συγκροτήματος, με τον Burnley να δηλώνει: «Ολοκληρώσαμε τις ηχογραφήσεις. Το αποτέλεσμα βρίσκεται στα χέρια της εταιρίας. Το πότε θα το κυκλοφορήσει είναι δικό της θέμα».

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά των Breaking Benjamin ήταν το «Dark Before Dawn» του 2015, το οποίο έφτασε στην πρώτη θέση του Billboard chart.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top