ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Brian Johnson: «Δυστυχώς δεν είχα άλλη επιλογή από το να αποχωρήσω»

Σε ανοιχτή του επιστολή και με έντονη συγκινησιακή διάθεση, ο βετεράνος frontman εξηγεί αναλυτικά τους λόγους της αποχώρησής του από τους AC/DC, χωρίς να πει λέξη για την συνεργασία της μπάντας με τον Axl Rose. Ο Brian Johnson σε ανακοίνωσή του εξηγεί αναλυτικά τους λόγους της αναγκαστικής αποχώρησής του από…

Σε ανοιχτή του επιστολή και με έντονη συγκινησιακή διάθεση, ο βετεράνος frontman εξηγεί αναλυτικά τους λόγους της αποχώρησής του από τους AC/DC, χωρίς να πει λέξη για την συνεργασία της μπάντας με τον Axl Rose.

Ο Brian Johnson σε ανακοίνωσή του εξηγεί αναλυτικά τους λόγους της αναγκαστικής αποχώρησής του από τους AC/DC κάνοντας ειδική αναφορά στην ημέρα που έλαβε τη διάγνωση των γιατρών την οποία και χαρακτήρισε ως «την πιο μαύρη της ζωής του».

Αναλυτικά, ολόκληρη η ανοιχτή επιστολή του Brian Johnson:

«Όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι fans των AC/DC, οι υπόλοιπες συναυλίες για την «Rock Or Bust» περιοδεία θα πραγματοποιηθούν με guest τραγουδιστή. Θα ήθελα με τη σειρά μου να τοποθετηθώ καθώς θεωρώ πως οι προηγούμενες ανακοινώσεις του συγκροτήματος δεν παρουσιάζουν στους fans ολόκληρα τα γεγονότα.

Στις 7 Μάρτη, μετά από ειδικές εξετάσεις μου έγινε ξεκάθαρη διάγνωση και σύσταση πως αν συνεχίσω να τραγουδάω σε μεγάλα venues θα χάσω την ακοή μου ολοκληρωτικά. Αν και στην αρχή τρομοκρατήθηκα, κατάλαβα πως το πρόβλημα ήταν υπαρκτό. Εδώ και καιρό είχα πρόβλημα στο να ακούσω καθαρά τις κιθάρες καθώς και τους υπόλοιπους μουσικούς στη σκηνή κάτι που ενδεχομένως να έβλαπτε τη συνολική μου παρουσία ως frontman.Οι fans μας αξίζουν το καλύτερο και δε θα ήθελα σε καμία περίπτωση να τους απογοητεύσω και να ντροπιάσω και τα υπόλοιπα μέλη των AC/DC. Δε τα παρατάω εύκολα και είμαι από τους ανθρώπους που θέλουν να ολοκληρώνουν ότι αρχίζουν. Όμως οι γιατροί ήταν επίμονοι και κάθετοι μην αφήνοντας μου ουσιαστικά άλλη επιλογή από το να σταματήσω να εμφανίζομαι ζωντανά. Αυτή ήταν η πιο σκοτεινή μέρα της επαγγελματικής μου καριέρας.

Από εκείνη την ημέρα έλαβα γνώμες και άλλων γιατρών οι οποίοι μου ξεκαθάρισαν πως στο κοντινό μέλλον δε θα μπορώ να εμφανίζομαι σε μεγάλα στάδια και αρένες, εκεί όπου ο ήχος είναι πάνω από τα όρια που μου επιτρέπεται. Δυστυχώς δε μπορώ να ρισκάρω κάτι τέτοιο.

Είμαι συντετριμμένος από αυτή την εξέλιξη. Η συναισθηματική μου φόρτιση ήταν ιδιαίτερα έντονη τις τελευταίες ημέρες. Όντας μέλος των AC/DC τα τελευταία 36 χρόνια, παίζοντας και ηχογραφώντας με την μπάντα, ήταν όλη μου η ζωή. Δε μπορώ να σκεφτώ από εδώ και πέρα πως θα προχωρήσω αλλά δυστυχώς δεν έχω άλλη επιλογή. Το μόνο που θέλω να πω είναι πως θα βρίσκομαι με το μυαλό μου σε όλα τα επόμενα shows των AC/DC. Αισθάνομαι απαίσια αν έχω απογοητεύσει τους fans του συγκροτήματος που αγόρασαν εισιτήριο για τις συναυλίες που ακυρώθηκαν. Θέλω να ευχαριστήσω όλους για τη στήριξη τους αυτά τα χρόνια.

Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη μου για τις ευχές όλων σας. Πολλά ευχαριστώ θέλω να δώσω στον Angus και τον Cliff για την υποστήριξή τους.

Τέλος, θα ήθελα να πω στους οπαδούς μας πως δεν αποσύρομαι. Οι γιατροί μου είπαν πως θα μπορώ να ηχογραφώ μουσική σε studios, κάτι που σκοπεύω να κάνω. Προς το παρόν, θα αφοσιωθώ στη θεραπεία μου με σκοπό να βελτιώσω την ακοή μου. Ελπίζω πως κάποια στιγμή στο μέλλον θα είμαι σε θέση να εμφανιστώ και πάλι ζωντανά. Αν και κάτι τέτοιο είναι δύσκολο, παραμένω αισιόδοξος. Μόνο ο χρόνος θα δείξει.

Για μια ακόμα φορά, ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη.

Με αγάπη, Brian»

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top