ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Brian Jonestown Massacre – The Brian Jonestown Massacre

Album No.18 για τον Anton Newcombe & Co. χωρίς να διαταράσσονται οι ισορροπίες που έχουμε συνηθίσει. Απλό υφολογικά, με ψυχεδελικά και αρκετά ακουστικά μέρη που παραπέμπουν ευθέως στους Velvet Underground, δυνατά drums αρκετά μπροστά στην μίξη και φυσικά… μπόλικα κρουστά. Αν κάτι με τράβηξε στο album είναι οι ευτυχώς ελάχιστοι…

Album No.18 για τον Anton Newcombe & Co. χωρίς να διαταράσσονται οι ισορροπίες που έχουμε συνηθίσει. Απλό υφολογικά, με ψυχεδελικά και αρκετά ακουστικά μέρη που παραπέμπουν ευθέως στους Velvet Underground, δυνατά drums αρκετά μπροστά στην μίξη και φυσικά… μπόλικα κρουστά. Αν κάτι με τράβηξε στο album είναι οι ευτυχώς ελάχιστοι πειραματισμοί (σε σχέση για παράδειγμα με το «Don’t Get Lost» του 2017) κάτι που έκανε την ακρόαση του δίσκου ένα όμορφο γεμάτο χρώματα ταξίδι. Το μυαλό μου δεν σταματά να αναζητά το instrumental «My Mind Is Filled With Stuff», ενώ και η μελωδία του «Cannot Be Saved» είναι από αυτές που θέλεις να ακούσεις ξανά. Δίχως να σοκάρει τον ακροατή του, ο Newcombe θαρρώ πως μας σερβίρει έναν δίσκο καλύτερο του περσινού «Something Else», πιστοποιώντας πως βρίσκεται σε καλό φεγγάρι.

Συγκρότημα: The Brian Jonestown Massacre
Album: The Brian Jonestown Massacre
Label: A Recordings
Ημ. Κυκλοφορίας: 15/03/2019

Γεννήθηκε στα Τρίκαλα. Μένει στην Αθήνα τα τελευταία 14 χρόνια. Αγαπάει τα ξωτικά όλων των φυλών, τον Batman, τον Tarantino, τους Pink Floyd και τον Nick Cave. Στο Game of Thrones είναι με τους Stark και σίγουρα δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το θάνατο του Nedd Stark στον πρώτο κύκλο. Θα ήθελε να μένει στην άκρη μιας λίμνης σε ένα πέτρινο σπίτι στη Σκωτία.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top