ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Brian και Roger Eno ανακοίνωσαν το album «Mixing Colours»

Στις 20 Μαρτίου η κυκλοφορία του δίσκου. Ο Brian Eno και ο αδερφός του Roger ανακοίνωσαν το album συνεργασίας «Mixing Colours». Στις 20 Μαρτίου από την Deutsche Grammophon η κυκλοφορία του δίσκου, με πρώτο single το «Celeste» που έκανε ήδη πρεμιέρα στις ψηφιακές πλατφόρμες. Το «Mixing Colours» είναι το πρώτο…

Στις 20 Μαρτίου η κυκλοφορία του δίσκου.

Ο Brian Eno και ο αδερφός του Roger ανακοίνωσαν το album συνεργασίας «Mixing Colours». Στις 20 Μαρτίου από την Deutsche Grammophon η κυκλοφορία του δίσκου, με πρώτο single το «Celeste» που έκανε ήδη πρεμιέρα στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Το «Mixing Colours» είναι το πρώτο album του πιονέρου της πειραματικής μουσικής Brian Eno και πρώτο μετά το «Reflection» του 2017. Ο Roger Eno είναι γνωστός από τις συνεργασίες του με καλλιτέχνες όπως ο Lou Reed, Jeff Beck και Jarvis Cocker.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα αδέρφια Eno συνεργάζονται σε κάποιον δίσκο. Έχει προηγηθεί η δουλειά τους στο soundtrack για το «Dune» του David Lynch αλλά και σε αυτό του «Apollo».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top