ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Brian May: «Ευχαριστώ τον Θεό που βρήκαμε τον Rami Malek»

Ο κιθαρίστας των Queen πλέκει το εγκώμιο του ηθοποιού. Μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα του στις κινηματογραφικές αίθουσες, το «Bohemian Rhapsody» παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σε μια ειδική πρώτη προβολή στο Wembley Arena. Φυσικά από την επίσημη πρώτη δε θα μπορούσαν να λείπουν οι Brian May και Roger Taylor, με…

Ο κιθαρίστας των Queen πλέκει το εγκώμιο του ηθοποιού.

Μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα του στις κινηματογραφικές αίθουσες, το «Bohemian Rhapsody» παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σε μια ειδική πρώτη προβολή στο Wembley Arena.

Φυσικά από την επίσημη πρώτη δε θα μπορούσαν να λείπουν οι Brian May και Roger Taylor, με τον πρώτο να δηλώνει ενθουσιασμένος από τον Rami Malek, ο οποίος υποδύθηκε τον Freddie Mercury.

Στο video του Associated Press, ο Malek δήλωσε πως από την μεριά του έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε για τον ρόλο και πλέον αναμένει και αυτός με αγωνία τις εντυπώσεις του κοινού.

Από την μεριά του Brian May δήλωσε ενθουσιασμένος από τον Malek: «Είναι εκπληκτικός! Ευχαριστώ τον Θεό που βρέθηκε στον δρόμο μας. Πρόκειται για έναν εκπληκτικό άνθρωπο που έδωσε τα πάντα για αυτό το project. Δεν νομίζω πως θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα».

Ο Taylor πρόσθεσε: «Ήταν μια μακρά διαδικασία και πλέον βρισκόμαστε στο τέλος της».

Το «Bohemian Rhapsody» θα παίζεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 2 του ερχόμενου μήνα.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top