ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Brian May και NASA κυκλοφορούν το single «New Horizons»

Την πρωτοχρονιά η επίσημη πρεμιέρα του τραγουδιού. Ο Brian May των Queen πρόκειται να κυκλοφορήσει το πρώτο του προσωπικό single εδώ και 20 χρόνια, σε συνεργασία με την NASA! Το τραγούδι έχει τίτλο «New Horizons» και θα παρουσιαστεί ζωντανά την πρωτοχρονιά από την διαστημική εταιρία σε ειδική εκδήλωση που θα…

Την πρωτοχρονιά η επίσημη πρεμιέρα του τραγουδιού.

Ο Brian May των Queen πρόκειται να κυκλοφορήσει το πρώτο του προσωπικό single εδώ και 20 χρόνια, σε συνεργασία με την NASA!

Το τραγούδι έχει τίτλο «New Horizons» και θα παρουσιαστεί ζωντανά την πρωτοχρονιά από την διαστημική εταιρία σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει στο Maryland την πρώτη του νέου έτους.

Ο May έγραψε το κομμάτι μαζί με τον Don Black νωρίτερα μέσα στον μήνα και αποτελεί τον φόρο τιμής του κιθαρίστα στην αποστολή της NASA με το ίδιο όνομα.

Η NASA θα στείλει την πρώτη μέρα του 2019 ένα νέο μη επανδρωμένο όχημα στο διάστημα, το Ultima Thule, το οποίο αναμένεται να φτάσει πέρα από τον Πλούτωνα.

Ο May στις δηλώσεις του τόνισε πως το «New Horizons» συνδυάζει τις δύο μεγάλες του αγάπες, την μουσική και την αστρονομία.

Και πρόσθεσε: «Το αντικείμενο αυτό θα φτάσει πιο μακριά από όσο είχε καταφέρει μέχρι σήμερα ο άνθρωπος. Πρόκειται για την επιτομή του πνεύματος για ανακάλυψη.

Δείτε την ανάρτηση του Brian May στο Instagram:

Latest from TOP STORIES

Go to Top