ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Bring Me The Horizon και Yungblud μαζί στο νέο single «Obey»

Δείτε το video clip από την συνεργασία έκπληξη. Οι Bring Me The Horizon σε συνεργασία με τον rapper Yungblud κυκλοφόρησαν το νέο stand alone single «Obey». Πρόκειται για το τελευταίο στην σειρά single που κυκλοφορεί το group. Το συγκρότημα από το Sheffield με επαναστατική διάθεση στο νέο clip, τονίζει για…

Δείτε το video clip από την συνεργασία έκπληξη.

Οι Bring Me The Horizon σε συνεργασία με τον rapper Yungblud κυκλοφόρησαν το νέο stand alone single «Obey». Πρόκειται για το τελευταίο στην σειρά single που κυκλοφορεί το group.

Το συγκρότημα από το Sheffield με επαναστατική διάθεση στο νέο clip, τονίζει για το κομμάτι: «Έχουμε φτάσει στο σημείο να μας λένε τι πρέπει να κάνουμε για τα πάντα. Είναι περίεργοι οι καιροί μας. Δεν θέλουμε να το βάλουμε κάτω».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του επιτυχημένου rapper: «Μας έχουν φτάσει να στεκόμαστε ο ένας απέναντι από τον άλλον, σε μια προσπάθεια να μας διαιρέσουν. Δεν καταλαβαίνουν όμως ότι εμείς θέλουμε να ζούμε σε έναν κόσμο αγάπης και ισότητας. Θα σταθούμε απέναντι. Θα παλέψουμε για τον κόσμο που θέλουμε. Δεν θα υποκύψουμε».

Δείτε το video clip του «Obey»:

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top