ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Bring Me The Horizon – That’s The Spirit

Αν περιμένετε κάτι άκρως metalcore, ξεχάστε το. Ο Oli Sykes παύει να είναι θεριό φωνητικά… εξημερώνεται. Τώρα αν αυτό αποτελεί συνειδητή επιλογή αλλαγής ύφους (με πιο rock έως και pop χροιά) για να προσελκύσουν ένα ευρύτερο κοινό ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα στις φωνητικές του χορδές, όπως έχει κατά καιρούς φημολογηθεί…

Αν περιμένετε κάτι άκρως metalcore, ξεχάστε το. Ο Oli Sykes παύει να είναι θεριό φωνητικά… εξημερώνεται. Τώρα αν αυτό αποτελεί συνειδητή επιλογή αλλαγής ύφους (με πιο rock έως και pop χροιά) για να προσελκύσουν ένα ευρύτερο κοινό ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα στις φωνητικές του χορδές, όπως έχει κατά καιρούς φημολογηθεί είναι κάτι που θα μάθουμε κάποια στιγμή. Στιχουργικά «παλεύει» με τους δαίμονές του και διερευνά την ευτυχία που μπορούμε να βρούμε στη θλίψη. Οι πιστοί υποστηρικτές της Βρετανικής μπάντας θα αναπολήσουν ίσως το παρελθοντικό σκληρό πρόσωπό της. Προσωπικά το «Sempiternal» μου άρεσε περισσότερο, αλλά οφείλω να αναγνωρίσω την εξέλιξη που υπάρχει. Ακούω ευχάριστα το μελωδικότατο «Run», ενώ κομμάτια όπως τα «Throne», «Happy Song», «True Friends» και «Blasphemy» έχουν χαρακτήρα, ενέργεια και συνθετική ωριμότητα.

Συγκρότημα: Bring Me The Horizon
Album: That’s The Spirit
Label: Sony
Ημ. Κυκλοφορίας: 11/09/2015

Η Ντέμη Αυλωνίτη εργάστηκε για δώδεκα χρόνια ως συντάκτρια στο πολιτιστικό τμήμα της εφημερίδας «Έθνος» και είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ. Τη χαλαρώνει απίστευτα το να κάθεται σε ένα δωμάτιο με ωραία θέα, παρέα με καλό φαγητό και μουσική (ακούει από τους ήχους της φύσης έως όπερα και heavy metal) . Δεν φοβάται να πει ούτε να ακούσει την αλήθεια. Πιστεύει πως όλοι οι άνθρωποι θα έπρεπε να γνωρίζουν πώς να παρέχουν τις Πρώτες Βοήθειες.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top