ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Bruce Springsteen: Δείτε το trailer για το ντοκιμαντέρ Letter To You

Στις 23 Οκτωβρίου η πρεμιέρα του film. Ο Bruce Springsteen έδωσε στην δημοσιότητα το επίσημο trailer του ντοκιμαντέρ για την δημιουργία του νέου του album «Letter To You», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+ την επόμενη εβδομάδα. Την ίδια ημέρα, στις 23 Οκτωβρίου, η κυκλοφορία του νέου δίσκου.…

Στις 23 Οκτωβρίου η πρεμιέρα του film.

Ο Bruce Springsteen έδωσε στην δημοσιότητα το επίσημο trailer του ντοκιμαντέρ για την δημιουργία του νέου του album «Letter To You», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+ την επόμενη εβδομάδα. Την ίδια ημέρα, στις 23 Οκτωβρίου, η κυκλοφορία του νέου δίσκου.

Μετά το πρώτο teaser που είδαμε στις αρχές του μήνα, στην δημοσιότητα δόθηκε και το πρώτο trailer του ντοκιμαντέρ, το οποίο θα ρίξει φως στην δημιουργία του νέου δίσκου του Bruce Springsteen.

Το ντοκιμαντέρ για το επερχόμενο studio album -σύμφωνα με το δελτίο τύπου- είναι αφιερωμένο στην E-Street Band, την rock μουσική γενικότερα και τον ρόλο που αυτή έχει παίξει στην ζωή και την καριέρα του Bruce Springsteen.

Δείτε το trailer του film:

Bruce Springsteen's Letter To You Trailer

Alright E Streeters, check out the official trailer for 'Bruce Springsteen’s Letter To You' – the new documentary by Thom Zimny capturing Bruce & The E Street Band recording live in studio.Watch the film exclusively on Apple TV and listen to the album on Apple Music on October 23 ▶️ apple.co/lettertoyoufilm

Gepostet von Bruce Springsteen am Mittwoch, 14. Oktober 2020

Το Αφεντικό άλλωστε έχει δηλώσει πως το «Letter To You» είναι ένα καθαρό rock album, στο ύφος που μας έχει συνηθίσει η E-Street Band.

Ο Springsteen σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Rolling Stone αποκάλυψε πως στα σκαριά υπάρχουν ακόμα αρκετά projects και μουσική, η οποία αναμένεται να δει το φως της δημοσιότητας τα επόμενα χρόνια.

Από το «Letter To You» έχουμε ακούσει το ομότιτλο τραγούδι καθώς και το «Ghosts».

Το tracklist του «Letter To You»:
01. One Minute You’re Here
02. Letter To You
03. Burnin’ Train
04. Janey Needs A Shooter
05. Last Man Standing
06. The Power Of Prayer
07. House Of A Thousand Guitars
08. Rainmaker
09. If I Was The Priest
10. Ghosts
11. Song For Orphans
12. I’ll See You In My Dreams

Latest from TV & MOVIES

Go to Top