ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Bruce Springsteen: Έρχεται το ντοκιμαντέρ για το «Letter To You»

Στo Apple TV+ η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για το «Letter To You». Ένα νέο ντοκιμαντέρ με θέμα το νέο studio album του Bruce Springsteen «Letter To You», πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+ τον Οκτώβριο. Το film θα ρίξει φως στην δημιουργία του δίσκου με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό από τις…

Στo Apple TV+ η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για το «Letter To You».

Ένα νέο ντοκιμαντέρ με θέμα το νέο studio album του Bruce Springsteen «Letter To You», πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+ τον Οκτώβριο.

Το film θα ρίξει φως στην δημιουργία του δίσκου με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό από τις ηχογραφήσεις του δίσκου, συνεντεύξεις με το Αφεντικό αλλά και την E-Street Band, καθώς και τις studio εκτελέσεις των κομματιών του πολυαναμενόμενου δίσκου.

Το ντοκιμαντέρ για το «Letter To You» -σύμφωνα με το δελτίο τύπου- είναι αφιερωμένο στην E-Street Band, την rock μουσική γενικότερα και τον ρόλο που αυτή έχει παίξει στην ζωή του Bruce Springsteen.

Δείτε το trailer του film, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου:

Πριν από λίγες ημέρες ο Springsteen αποκάλυψε πως η κιθάρα ενός fan αποτέλεσε έμπνευση για την δημιουργία του νέου album, από το οποίο έχουμε ακούσει ήδη το «Ghosts» καθώς και το ομότιτλο τραγούδι.

Το Αφεντικό σε συνέντευξη που έδωσε στο Rolling Stone πριν από λίγες εβδομάδες αποκάλυψε πως στα σκαριά υπάρχουν ακόμα αρκετά projects και μουσική, η οποία αναμένεται να δει το φως της δημοσιότητας τα επόμενα χρόνια.

Το tracklist του «Letter To You»:
01. One Minute You’re Here
02. Letter To You
03. Burnin’ Train
04. Janey Needs A Shooter
05. Last Man Standing
06. The Power Of Prayer
07. House Of A Thousand Guitars
08. Rainmaker
09. If I Was The Priest
10. Ghosts
11. Song For Orphans
12. I’ll See You In My Dreams

Bruce Springsteen album cover
BRUCE SPRINGSTEEN – LETTER TO YOU

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top