ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Ulver ακύρωσαν tour στις ΗΠΑ λόγω χαμηλής προπώλησης

Διαβάστε την ανακοίνωση των Νορβηγών. Μετά τις εμφανίσεις των Ulver επί Αμερικανικού εδάφους τον περασμένο Μάρτιο, το συγκρότημα σχεδίαζε τον Ιούνιο να περάσει ξανά την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Η χαμηλή προπώληση των εισιτηρίων όμως άλλαξε τα σχέδια των Νορβηγών. Σε ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι Ulver δεν…

Διαβάστε την ανακοίνωση των Νορβηγών.

Μετά τις εμφανίσεις των Ulver επί Αμερικανικού εδάφους τον περασμένο Μάρτιο, το συγκρότημα σχεδίαζε τον Ιούνιο να περάσει ξανά την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Η χαμηλή προπώληση των εισιτηρίων όμως άλλαξε τα σχέδια των Νορβηγών.

Σε ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι Ulver δεν μάσησαν τα λόγια τους και είπαν την αλήθεια στους fans τους.

Το μήνυμα τους είχε τίτλο «The Swallowing Of Pride» και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Σας έχουμε δυσάρεστα νέα. Μετά από αρκετά τηλεφωνήματα και διαβουλεύσεις αναγκαζόμαστε να ακυρώσουμε την περιοδεία μας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Θα μπορούσαμε να επικαλεστούμε διάφορους λόγους, όπως επιτάσσει σε αυτές τις περιπτώσεις το πρωτόκολλο. Η πραγματικότητα είναι η χαμηλή προπώληση των εισιτηρίων, κάτι που αυξάνει το ρίσκο για την παραγωγή μας. Θα ήταν πολύ ανεύθυνο από μεριάς μας να προχωρήσουμε στην περιοδεία και οι διοργανωτές να χάσουν αρκετές χιλιάδες δολάρια. Η εξέλιξη αυτή μας δυσαρεστεί ιδιαίτερα και η απόφαση αυτή πάρθηκε με βαριά καρδιά».

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση των Ulver στο Facebook:

 

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top