ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Chaostar – The Undivided Light

Οι κυκλοφορίες των Chaostar ήταν πάντοτε ιδιαίτερες, καθώς είχαν αποκλειστικά καλλιτεχνικό λόγο ύπαρξης, βάζοντας σε δεύτερο ρόλο την όποια εμπορική επιτυχία. Το μοτίβο παραμένει ίδιο και στο «The Undivided Light», το οποίο συνεχίζει την περιήγηση του group σε κινηματογραφικά ηχοτοπία με όπλο την οπερετική αισθητική. Η Ανδρονίκη Σκουλά σε σημεία…

Οι κυκλοφορίες των Chaostar ήταν πάντοτε ιδιαίτερες, καθώς είχαν αποκλειστικά καλλιτεχνικό λόγο ύπαρξης, βάζοντας σε δεύτερο ρόλο την όποια εμπορική επιτυχία. Το μοτίβο παραμένει ίδιο και στο «The Undivided Light», το οποίο συνεχίζει την περιήγηση του group σε κινηματογραφικά ηχοτοπία με όπλο την οπερετική αισθητική. Η Ανδρονίκη Σκουλά σε σημεία της θα σου φέρει στο μυαλό την τεράστια Diamanda Galas, «ντύνοντας» με τις ερμηνείες της τις μουσικές ιδέες του Χρήστου Αντωνίου. Συνολικά, το «The Undivided Light» είναι ένα σκοτεινό, εσωστρεφές και κλειστοφοβικό album το οποίο απαιτεί την απόλυτη συγκέντρωση του ακροατή προκειμένου να τον ανταμείψει στον απόλυτο βαθμό. Και πιστέψτε με, το καταφέρνει πολύ καλά!

Συγκρότημα: Chaostar
Album: The Undivided Light
Label: Season Of Mist
Ημ. Κυκλοφορίας: 23/03/2018

Αλλεργικός στους εγωκεντρικούς τύπους, τους ξερόλες και τους δήθεν, κοιτάζει μόνο τη δουλειά του, την οποία και επιθυμεί να κάνει όσο καλύτερα μπορεί. Προσέχει να μένει όσο μπορεί μακριά από οποιουδήποτε είδους φανατισμένους ανθρώπους, καθώς πιστεύει ότι αποτελεί σοβαρότατη ένδειξη έλλειψης ευφυΐας αλλά και ανασφάλειας του ατόμου. Η σχέση του με τη μουσική μπορεί να χαρακτηριστεί εθιστική, μιας και η έλλειψη της μπορεί να προκαλέσει στερητικό σύνδρομο.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top