ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Chelsea Wolfe κυκλοφόρησε το video του «Deranged For Rock & Roll»

Ένα ακόμα δείγμα μέσα από το «Birth Of Violence». Μια εβδομάδα πριν από την επίσημη κυκλοφορία του νέου της album «Birth Of Violence», η Chelsea Wolfe έδωσε στην δημοσιότητα το τρίτο video clip μέσα από αυτό. Πρόκειται για το clip του «Deranged For Rock & Roll» το οποίο ακολουθεί τα…

Ένα ακόμα δείγμα μέσα από το «Birth Of Violence».

Μια εβδομάδα πριν από την επίσημη κυκλοφορία του νέου της album «Birth Of Violence», η Chelsea Wolfe έδωσε στην δημοσιότητα το τρίτο video clip μέσα από αυτό.

Πρόκειται για το clip του «Deranged For Rock & Roll» το οποίο ακολουθεί τα «Be All Things» και «American Darkness» που απολαύσαμε νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι. Συνολικά, πρόκειται για το τέταρτο κομμάτι που ακούμε μέσα από τον δίσκο, μετά και το «The Mother Road».

«Τα τελευταία χρόνια συνεχώς περιόδευα, ανακάλυψα νέα μέρη και γνώρισα πολλούς νέους ανθρώπους. Είμαι πολύ χαρούμενη που είχα την ευκαιρία να μεγαλώσω σαν μουσικός, αλλά έπειτα από λίγο έπρεπε να κάνω ένα διάλειμμα προκειμένου να φροντίσω τον εαυτό μου και να αφοσιωθώ σε αυτόν τον δίσκο» είπε η Chelsea Wolfe στις πρώτες της δηλώσεις για το «Birth Of Violence».

Το tracklist του «Birth Of Violence»:
01. The Mother Road
02. American Darkness
03. Birth Of Violence
04. Deranged For Rock & Roll
05. Be All Things
06. Erde
07. When Anger Turns To Honey
08. Dirt Universe
09. Little Grave
10. Preface To A Dream Play
11. Highway

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top