ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Chino Moreno: Μέσα στο 2020 ο νέος δίσκος των Deftones

Η μπάντα δουλεύει πάνω στον διάδοχο του «Gore». Ο Chino Moreno των Deftones δήλωσε πως ο νέος δίσκος του συγκροτήματος θα κυκλοφορήσει «οπωσδήποτε μέσα στο 2020». Όπως δήλωσε στο NBC 7 San Diego, ο Αμερικανός τραγουδιστής τόνισε πως η μπάντα δουλεύει εντατικά πάνω στον διάδοχο του «Gore» εδώ και έναν…

Η μπάντα δουλεύει πάνω στον διάδοχο του «Gore».

Ο Chino Moreno των Deftones δήλωσε πως ο νέος δίσκος του συγκροτήματος θα κυκλοφορήσει «οπωσδήποτε μέσα στο 2020».

Όπως δήλωσε στο NBC 7 San Diego, ο Αμερικανός τραγουδιστής τόνισε πως η μπάντα δουλεύει εντατικά πάνω στον διάδοχο του «Gore» εδώ και έναν περίπου χρόνο.

«Δεν είμαστε από τις μπάντες που θα κλειδωθούν σε ένα δωμάτιο και θα βγουν από εκεί μόλις ολοκληρώσουν το album. Απολαμβάνουμε την όλη διαδικασία. Βρισκόμαστε για ένα διάστημα, μοιραζόμαστε τις ιδέες μας και έπειτα τις δουλεύουμε ξεχωριστά. Αυτό έχει συμβεί τον τελευταίο χρόνο» είπε ο Moreno.

Για το που βρίσκεται αυτή την στιγμή η διαδικασία: «Το καλοκαίρι μπήκαμε στο studio και γράψαμε σχεδόν ολόκληρο το album. Άρα η μουσική είναι εκεί. Τώρα δουλεύουμε πάνω στους στίχους και κάποιες φωνητικές μελωδίες».

Για το ύφος των νέων τραγουδιών: «Έχουμε αρκετά πειραματικά σημεία. Ένα από τα σημαντικότερα και πιο επιτυχημένα albums της καριέρας μας ήταν το White Pony. Και ήταν σίγουρα ένα από τα πλέον πειραματικά μας».

Για το πότε θα κυκλοφορήσει ο ένατος δίσκος: «Ήθελα να βγει νωρίτερα μέσα στην χρονιά αλλά πλέον μπορώ να πω ότι αυτό θα συμβεί μέσα στο 2020».

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top