ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Χριστουγεννιάτικο δώρο του Nick Cave στους fans

Δείτε ολόκληρη την συναυλία Distant Sky από την Κοπεγχάγη. Ο Nick Cave έδωσε στους fans του δωρεάν ολόκληρη την συναυλία του με τους Bad Seeds, που κινηματογραφήθηκε στην Κοπεγχάγη το 2017. Την είδηση έδωσε στην επικαιρότητα ο ίδιος ο Cave γράφοντας στο Twitter: «Λαμβάνω πολλά μηνύματα στο Red Hand Files…

Δείτε ολόκληρη την συναυλία Distant Sky από την Κοπεγχάγη.

Ο Nick Cave έδωσε στους fans του δωρεάν ολόκληρη την συναυλία του με τους Bad Seeds, που κινηματογραφήθηκε στην Κοπεγχάγη το 2017.

Την είδηση έδωσε στην επικαιρότητα ο ίδιος ο Cave γράφοντας στο Twitter: «Λαμβάνω πολλά μηνύματα στο Red Hand Files που ρωτούν για online πρόσβαση σε αυτό το live. Ορίστε λοιπόν. Με αγάπη για τα Χριστούγεννα. Nick»

Το concert film μαγνητοσκοπήθηκε στην Royal Arena της Δανέζικης πρωτεύουσας τον Οκτώβριο του 2017 και σκηνοθετήθηκε από τον David Barnard.

Το τελευταίο album των Nick Cave & The Bad Seeds με τίτλο «Ghosteen» βρέθηκε στην λίστα του rockyourlife με τα 50 κορυφαία albums του 2019.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top