ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Circus Of Power – Four

Η αναπάντεχη επιστροφή των Αμερικανών hard rockers, μετά από ένα δισκογραφικό κενό 20 και πλέον χρόνων, αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη και ένα χτύπημα σε όλους τους «δήθεν» του χώρου. Δίχως να ανακαλύπτουν την Αμερική, αλλά με έμπνευση, πάθος και με τη φωνή του Alex Mitchell σε μεγάλη φόρμα, μας ξεναγούν…

Η αναπάντεχη επιστροφή των Αμερικανών hard rockers, μετά από ένα δισκογραφικό κενό 20 και πλέον χρόνων, αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη και ένα χτύπημα σε όλους τους «δήθεν» του χώρου. Δίχως να ανακαλύπτουν την Αμερική, αλλά με έμπνευση, πάθος και με τη φωνή του Alex Mitchell σε μεγάλη φόρμα, μας ξεναγούν στον κόσμο τους που περιλαμβάνει μηχανές, tattoos, ψυχεδελικά μανιτάρια και αληθινή αγάπη για το βρώμικο rock n roll, την ψυχεδέλεια των Doors αλλά και τη glam αισθητική των T-Rex. Η κιθάρα του Billy Tsounis δίνει το μέτρο, σε ένα album που χωρίς πολλά φτιασίδια συνεχίζει την παράδοση του αγνού rock.

Συγκρότημα: Circus Of Power
Album: Four
Label: Noize In The Attic
Ημ. Κυκλοφορίας: 08/12/2017

 

Γεννημένος τo 1968, ο Στέλιος Μπασμπαγιάννης, διαφωνεί με όλους. Όσους έχουν άποψη ,που δεν είναι η δική του και όσους δεν έχουν, γιατί δεν ασπάζονται τη δική του. Ασχολείται εδώ και χρόνια με την τέχνη της προώθησης θεραπευτικών ουσιών. Παράλληλα ασχολείται με την ευγενή τέχνη της μουσικής, ως συντάκτης σε διάφορα μέσα από το 1986. Το βιβλίο είναι η άλλη του μεγάλη αγάπη, που του επιτρέπει το ταξίδι ακόμη και ελλείψει χρημάτων. Πολιτικά ακραίος αντιπαθεί τη διαφθορά της αστικής δημοκρατίας, τον λαϊκισμό των Ελλήνων και τον υποκριτικό χαρακτήρα τους. Αν ήταν ζώο (κάποιοι λένε ότι είναι ) θα ήταν λύκος.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top